Most mit tegyek?
Szóval az van,hogy másodikban érkezett egy csaj az osztályba és tök jóba lettünk.Összebaratkoztunk és csaj meglepett szülinapomra egy Best Friends nyaklánccal.Minden rendben volt,de eljött a nyár.Mivel nyáron nem találkozunk,mert mindegyikünk bejár a suliba vidékről(pontosabban én nem vidékről hanem egy kis városból).És állítólag a szülei bementek nyáron az iskolába és kiderítettek rólam valamit.Pontosabban azt,hogy én egyszer összeverkedtem egy csajjal,mert meg akart próbálni tőlem lopni.De ez mind már 2 éve történt.Azóta az a csaj aki lopni próbált többekközt tőlem is elment a suliból,meg én is megváltoztam,már nem verekszem.De most a szülei feltételezik rólam,hogy én vadállatt vagyok és nem tudom elérni a barátnőmet.Letiltották a gépről,a telefonját meg elkobozták.És most azt sem tudom mi van vele...Aztán később visszaadták a telóját,de engem nem hívhatott.Csak az egyik osztálytársamat(Anna) hívhatta.És ez az Anna tegnap felhívott és elmondta,hogy a barátnőmmel most mi a szitu,meghogy miért nem beszélhetünk.Aztán a barátnőmnek szülinapja közelgett én meg küldtem neki egy képeslapot.És Anna elmondta,hogy a képeslapot sem kapta meg,igazándiból megkaptam csak szülei nem mondták meg neki,csak onnan jött rá,hogy látta anyukája asztalán.És most Annán keresztül "beszélgetünk",de ez nem mehet így sokáig,mert a szüleinek már Anna is gyanús kezd lenni.De nem tudom mit tegyek,a szüleim tudják és meg akarják beszélni majd a barátnőm szüleivel a dolgot,de valószínű,hogy ez sem fog sikerülni.Mert őket nem olyan könnyá meggyőzni.És félek,majd ha elkezdődik a suli akkor azt csinálják,hogy órák után odajönnek a barátnőmért és megint nem tudunk beszélgetni.(Ugyan az az évfolyam csak én az "A"-ba járok ő meg a "B"-be.
Légyszi segítsetek!
Köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!