A suliban csúnyákat mondanak rám, mit tegyek?
5.-es vagyok most megyek 6.-ba azok akik most mennek 8.ba ugy velik h en nem a koromhoz illetoen öltözködöm ler*biztek.
Van olyan polom amibe kint van a hasam,de nyar van.
Meg csinaltam a fenekem felett a derekamnal egy csillamtetkot.és furan veltek......meg ha elmegyek elöttük elkezdenek hallkan beszelni.mit tegyek h elkerüljem ezeket a beszolasokat ?most ne már pont a ruhataramon kellene javitani...
Azért 12 évesen még kissé vissza kellene fognod magadat, vagy kellemetlen esetleg veszélyes szituációba kerülhetsz.
Ennyin idős korban tetkót sem kellene még viselned.
A tetkódat inkább takard el a pólóddal!
Most vagy beletörődsz vagy nem.ha nem akkor szólj be mindenkinek hogy akinek nem tetszik az ne nézzen oda és hogy bekaphatja! :)
Ilyen fiatalon nem a ruhatárad ékes darabjaival kéne foglalkoznod!Most az a fontos hogy az iskolában jól teljesíts és minél jobb eredményt érj el mert csak akkor lesz belőled valaki.Lehet hogy ezt Te még nem így fogod fel,de Én már a felnöttek világában élek és tudom hogy mennek a dolgok!
Viccen kivül, én is ler*bizem az ilyeneket!Volt is rá példa, hogy a csaj képébe mondtam.A lány visszaszólt én meg visszakézből kevertem le neki.
A tanács:
-Öltözz normálisan és nem r*biznek le!
-Ha így öltözködsz akkor viseld el, hogy ler*biznek!
-Ha így nézel ki és ler*biznek akkor ne szólj vissza, hacsak nem tudsz verekedni!
De igen, változtass a ruhatáradon!
Mellesleg most nem nyári szünet van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!