Szerintetek mert nem hiv? A penz miatt?
Figyelt kérdés
van egy baratnom. vagyis a legjobb baratnom. van nekik egy nyaralojuk balatonon. tavaly elhivott es elis mentem kb. 5 napra. ebbem az evben ia hivott de most mikor mar megvan a datum hogy mettol meddig lehet a nyaraloba akkor olyanokat mond hogy "jajj de jol fogom magam erezni balatonon a Petraval es a Gergovel". en meg csak igy nezek ra hogy mivan? de az biztos hogy o mostmar nem akarja hogy menjek mert mar az anyjanak is mondta hogy csak ok harman mennek.. es most elgondolkoztam hogy engem mert nem hiv.. tenyleg nagyon jo baratnok vagyunk. nem vagyunk ossze veszve meg semmi. arra gondoltam hogy a penz miatt. mikor tavaly voltam veluk akkor mindent a szulei fizettek nekem (reggeli,ebed,vacsora) en csak arra koltem amit szorakozasbol csinaltunk pl. beultunk kavezni,fagyi stb. es o tudja hogy nem vagyunk gazdagok sot szegenyek vagyunk. es lehet hogy azert nem hivott mert gaz lenne hogy amig nekik van penzuk etterembe vacsizni nekem nincs. ok 1 hetre 20-25 ezret hoznanak amig en max. 10ezret tudnek es azt is nayon ossze kene sporolnom. szerintetek?2013. júl. 12. 22:43
1/1 bvbarmy válasza:
Szia. EN SZERINTEM kiemelem, EN SZERINTEM[!!!], most nem a penz jatszik kozre. Itt valami mas van a dologba :\ velemenyem szerint azlenne a legjobb ha ezt megkerdezned, persze csak tapintatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!