Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondolnátok elso benyomásn...

Mit gondolnátok elso benyomásnak egy ilyen lányrol?

Figyelt kérdés

A barátnomrol lenne szo

15 éves most ballagott el általánosbol.

kulso:Szoke haja van,teltkarcsú alakja,zold szeme.

12 évesen már koldok pcje volt,14 évesen tetkoja

a fulében millio 1 fulbevalo van /industrial,porc,stb/

állítolag már nem szuz,a viselkedése és a oltozkodése elég k...s,nagyon piszkos a fantaziaja, de aki ismeri az rájon hogy nem k.... csak piszkos fantaziaju,kedves,jofej,bolond

DE mit gondolnátok rola?

2013. júl. 12. 01:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Egy dagadék p.csa.
2013. júl. 12. 19:57
 12/16 anonim válasza:
Nekem szimpinek tűnik :) Hasonlít is rám, mármint h korán vesztette el a szüzességét, piszkos fantázia, ilyenek. Nem kell az ilyen lek**vázni... Biztos aranyos csajszi lehet.
2013. júl. 12. 20:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már korábban megkérdezted. Miiért nem emelted inkább ki újra a régi kérdést?

Én valoszínű nem lennék vele jóba, mert én nem igazán szeretek olyan emberekkel lenni, akiknek az erkölcsei a nulla alatt vannak, nem tudnak a koruknak megfelelően öltözködni stb..

Ja és nem vagyok valami apáca, csak utálom az ilyen csajokat. És mi az a nagy tetoválás, amire feltétlenül szüksége volt, 14 évesen? Forever young, stay strong vagy mi? A pc-vel nincs akkora problémám..

15l

2013. júl. 13. 09:44
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Az utolsó a szívemből szólt!

Szerintem nagylánynak képzeli magát, és azt hiszi, ettől ő már felnőtt, ő a nagy lázadó, meg minden ilyesmi.

De sajnos tudományos kutatások rávilágítottak a döbbenetes tényre, hogy aki már tizenéves kora elején "hanyatt veti magát", és feltűnési viszketegségben szenved, az is csak akkor fog felnőni, mint a többiek.

Csak esetleg egy-két lelki betegséggel gazdagabban.

Nem tetszik ez a stílus, attól még lehet jófej, de azért az ilyen viselkedés komoly problémákról árulkodik.

15/L

2013. júl. 13. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem lévő 2 válaszoló a számból vette ki a szót

Csak hogy örülj: 15L ismét :D

2013. júl. 15. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az apró kupac 15/L tök világosan átlátja a dolgot. 33/F

Hasznára lesz a barátnődnek, miután lehiggad. :)

2013. júl. 15. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!