Edward elric kérdése:
Hogy lehet megválni a barátoktol?
Figyelt kérdés
barát2013. júl. 10. 13:24
1/11 A kérdező kommentje:
könyörgök válaszoljatok ez nekem iszonyú fontos
2013. júl. 10. 13:29
2/11 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy már nem kedveled őket annyira.
3/11 anonim válasza:
miért akarsz megválni valaki(k)től?
4/11 anonim válasza:
5 perc utan mar turelmetlenkedsz? Szerintem ez pont jo modszer lesz a batatoktol valo megszabadulashoz is.
5/11 anonim válasza:
ha nem akarsz vele barátkozni akkor szépen lassan leépíted a kapcsolatot. nem beszélsz vele annyit nem írsz rá és többek között nem érsz rá a társaságára. ebből szerintem mindenki levágja, hogy nem akarsz többet. velem olyat is csináltak,h ogy nem írtak vissza többé pedig semmit se csináltam a lány ellen egyszerűen úgy gondolta új barátai vannak így, hogy koleszos, grat neki.:D
De egyébként így nehéz tanácsod adni, hogy nem tudjuk a történetet. Ha összevesztetek nyilván akkor érződik, hogy nem vagy rá kíváncsi.
Ha külföldre utazik vagy messzebbre, akkor elmentek és csaptok egy rohadt jó bulit utoljára. Más élethelyzet nem jut eszembe.
6/11 A kérdező kommentje:
jó dehát nem olyan egyszerű ez
2013. júl. 10. 14:36
10/11 A kérdező kommentje:
oké megölöm öket de még csak 15 éves vagyok
2013. júl. 11. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!