Hogyan kérjek bocsánatot egy lánybarátomtól?
Figyelt kérdés
van egy lány munkatársam 27 éves és eddig nagyon jóban voltunk, de ő olyan akaratos, makacs és bosszantó is kicsit, 4/5 napja nem szólunk egymáshoz mert én a hétfőn nagyon ideges voltam (magán ügyi okok miatt) és úgy jött ki hogy rajta vezettem le. szóval veszekedtünk mindenféle apróságon mondtam neki valamire hogy NEM mert én úgy akarom és nem mondom el hogy mi bajom egyszerűen csak ideges és fáradt vagyok (ezt hajtogattam) de ő csak nyúzott és nyúzott, hogy mit duzzogok és olyan vagyok mint egy ovodás, s ott lenne a helyem, erre én azt mondtam hogy: elég volt hagyjál már békén! (1/2 elmondtam már de itt már idegesebben), és ő azt mondta: hát jó! és én meg azt feletem hogy: alíg várom...szóval azóta nem szólunk egymáshoz, és nem tudom egy ilyen makacs lánnyal szemben hogyan kérjek elnézést, és megkérjem arra hogy béküljünk ki. A lány közvetlen melletem ül napi 8 órában és elég nehéz így ezt elviselni, de úgy vagyok vele, hogy ha ő nem akkor én sem... de már nem bírom, mert bírom a csajt, csak ne lenne ilyen makacs...szóval ha valakinek volna valami elképzelése vagy hasonló ügye, tapasztalata az segíthetne, nagyon hálás lennék előre is köszönöm hogy fáradoztok a hosszú leírásért.2013. jún. 30. 21:38
1/2 anonim válasza:
Ne haragudj, ha hétfőn ingerülten beszéltem veled, csak rosszul tűröm az ugratást, amikor épp ideges vagyok. Meghívhatlak egy kávéra?
És a kávé mellett majd tisztázd vele, hogy azért ő se feszítse túl a húrt, amikor nyilvánvalóan nem vagy vevő a trilláira.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, félek attól, hogy ha elmondom neki így hogy azért ő se feszítse túl a húrt akkor azt fogja érteni hogy azt akarom rá kenni hogy ő volt a hibás...de remélem megbocsájt...
2013. jún. 30. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!