Hogyan tehetnék szert egy baráti körre, akikkel közös programokat találhatnánk ki (együtt bulizás, együtt sportolás, bármi)? Vagy van, aki befogadna? :D
Figyelt kérdés
Van egy-egy haverom meg barátom, de igazi baráti társaságom sajnos nincs, pedig nagyon jól fel tudom dobni a hangulatot, megnevettetni az embereket és mindenféle jóban benne is lennék. Buliban is szeretek táncolni fiú létemre, nem úgy mint azok akik csak állnak az üveggel a kezükben..
20/F
2013. jún. 29. 15:04
1/9 anonim válasza:
Na ez egy jó kérdés. Erre én is várom a választ ...
26/N
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ha te benne vagy, kezdetben már ketten lennénk :)
Félre ne érts, tényleg barátokat keresek.
2013. jún. 29. 16:00
6/9 anonim válasza:
Kulfoldrol ugyan, de en is benne vagyok :) merre laktok? Ki mit csinal?
26/L
7/9 anonim válasza:
Vigyàzzatok vele. Addig cseveg s tűnik normálisnak mìg megnem szerzi a fb profilotokat.
Ez tök gáz :-D
8/9 anonim válasza:
az :D én nem is adtam meg neki, és eltűnt :D
te bejelölted?
9/9 anonim válasza:
Nem jelöltem be :) Felajánlotta ,hogy beszélgessünk fb-on mert ott gyorsabb, mondom ok, jelöljön be ő ne fussunk felesleges köröket , küldtem a linket és detto eltünt :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!