Szerintetek ez jó meglátás? 13/L (hosszú)
Sokszor egyedül érzem magam.Mindig én megyek oda másokhoz.Volt rá példa, hogy 1-2 lánnyal jóba voltam, de nem volt semmi közös témánk.Ők megragadtak az 5 évesek szintjén.(Nem akarom sértegetni őket de így van.)Aztán egyre jobban erőltették a barátkozást, én meg egyre jobban nem akartam.Most ott tartunk hogy mindenért beszólnak és gúnyolnak.Már nagyon megutáltam őket.Nemrég elkezdtem levelezni a gyerekkori legjobb barátnőmmel és a suliban is találtam 1 lányt aki szimpi.Csak egy a gond:
A sulimba járó lány már benne van egy négyes ,,klikkben" és onnan nem is lehet kiszakítani.(Nem akarom hogy eltávolodjon a barátnőitől de amikor ott vannak azok a lányok akkor levegőnek néz!)Az is nagyon zavar, majdnem mindig én keresem őt!Egy kezemen meg tudom számolni hányszor írt nekem levelet vagy keresett a suli udvarán.
A régi LB-mmel meg tök jót beszélgetek a neten,de mindig én írok neki levelet.Annyira zavar hogy ennyire nem érdeklek senkit!Szerintem ha annyira barátkozni akarnának velem, akkor többször keresnének?Vagy én látom rosszul?Légyszíves írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!