Mi a baj velem? Hogyan alakítsak ki tartós barátságot?
Ismerős érzés.. Minden barátom eltávolodott tőlem.
Én feltaláltam magam egyedül, vagy a bátyámmal.
Tesód nincs?
Nem vagy véletlenül kapcsolatfüggő? Náluk szokott ez lenni, ahogy párkapcsolata lesz, hanyagolni kezdi a barátait, aztán mire észbekap, már egy sincs.
Meglepően sok fiatal lánynál/nőnél ez a helyzet.
Első válaszoló : Egy idő után már én is hozzászoktam ehhez és próbálom feltalálni magam,de nem mindig olyan könnyű.Pl. vannak dolgok amiket úgy kiadnék magamból,de lehet,hogy ez nem érdekelne senkit, ezért keresem azt,aki megért.És aki elfogad és megértené a kicsi hülyeségeimet,ő most hiányzik,mert rég találkoztunk már. Hát vannak féltesóim,de egyik sem egykorú velem.
2. válaszoló : Lehetséges. :D 17 éves csaj vagyok. Írj privátban,ha gondolod. :)
Harmadik:
Nem igazán. Most van az első komolyabb kapcsolatom. :)
Én is arra tippelek, amit a 3. ír.
Az én legjobb barátnőm is ezt csinálta velem kb. 5 éve, most meg megint keres, és nem érti,. miért nem olyan, mint régen...
hasonló a szitu,bár nincsen párkapcsolatom..
sajnos az általános suli miatt szétváltam a bnőimmel...
közép suliba meg egyáltalán nem voltam senkivel se olyan viszonyban..bár pár osztálytársammal közelebb kerültem egymáshoz de nem osztanék meg velük annyira bizalmas infót, meg néha látszik,hogy nem is érdekli őket amit mondok csak illendőségből meghallgatnak..
próbálom ezzel a pár lánnyal még közelebb vinni a kapcsolatot ,de elég nehéz..
én is örülnék egy olyan bnőnek akinek elmondhatok mindent,mindig számíthatok rá stb..
szerencsém,hogy húgom nagyon megértő szinte ő a legjobb bnőm,3 év kor különbség van köztünk de nagyon jól megértjük egymást..szóval jó részt vele járok el szinte minden hová,de tudom hogy ez így nem olyan jó..kellene egy olyan személy aki barát...
igazából tenni azt teheted,hogy megpróbálsz vhogy kapcsolatba kerülni lányokkal akik hasonlóan bnőt keresnek mert nincsenek barátaik vagy ilyesmi..
nehéz ügy ez sajnos :/
ha akarsz beszélni írj nyugodtan :)
21/L
magányos,megértésre és meghallgatásra váró lányok,csak szóljatok és nekem minden gondotokat,bajotokat kidumálhatjátok :D nekem az a bajom hogy fiúkkal sima ügy haverkodnom mert kb. ugyanolyan témák érdekelnek mint őket de a lányokkal,katasztrófa. pedig hiába vagyok fiús,azért nekem is jól esne ha néha tudnék lányos programokat szervezni,együtt járni színházba,kiállításra,koncertre,ilyesmik. kitárgyalni a férfiügyeinket,együtt sütizni,filmezni,pizsamapartit tartani :D egy idő után unalmas mindig a kanokkal csocsózni meg sörözni :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!