Rocker lányok, fiúk nem akartok barátkozni?
Figyelt kérdés
14-18 korosztály és hardcoresok2013. jún. 23. 13:56
1/20 anonim válasza:
Minden bunkózást mellőzve - miért hirdeti magát itt mindenki? Ez ma már a hetedik ilyen témájú kérdés ami szembe jön velem itt GyK-n.
2/20 anonim válasza:
Nem öltözök úgy mint egy rocker de csak aszt a stílusú zenét fogadom el. Persze a hasonló zenéket de nem öltözök úgy mint egy rocker
3/20 anonim válasza:
Én is szeretem a rockot,de nem öltözök úgy...
4/20 anonim válasza:
Én rockos vagyok, írj rám! 14/L
5/20 anonim válasza:
rocker vagyok de nem értem, hogy miért kell itt ismerkedni, nincs senki ott, ahol laksz?
6/20 Nayal válasza:
De akarok. *Elmegy egy koncertre* Idióta.
7/20 anonim válasza:
Most mért kell leoltani?Nemértem.Ti nem vettétek észre,hogy mennyire ritkák manapság az olyan fiatalok,akik szeretik ezt a zenei stílust?Lehet,nincs sok haverja,meg azok se "rockerek",így koncertekre nem akar elmenni egyedül.
8/20 anonim válasza:
Régebben rocker voltam,most már inkább metált hallgatok,de nem kategorizálnám magam :D Írj ha gondolod :) 14/L
9/20 anonim válasza:
mi a különbség rocker meg metálos között?ugyanaz a zene
10/20 Nayal válasza:
utolsó: Látszik, hogy nem értesz hozzá de legalább wikipédiára felmennél mielőtt itt pofázol. Aztán: Én ekmentem egyedül, headbangelés közben belekapaszkodtam egy idegen srácba azt utána be is mutatkozott. A többiek meg odajöttek. Na nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!