Ez tényleg így van? Csak olyan emberekkel barátkozzunk akiktől tanulhatunk?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam hogy ha egy olyan baráttal találkozunk akit régen láttunk, visszasüllyedünk arra a szintre mint amilyenek akkor voltunk.2013. jún. 16. 14:54
11/13 anonim válasza:
Szerintem hívd el a bicós cimbit.Lehet épp arra vár/t hogy ne mindig neki kelljen elhívnia, és azt gondolhatta hogy te csak azért mész vele mert ő bepofátlankodik!mutasd meg hogy te is élvezed az együtt eltöltött időt!Ha nem is lesztek legjobb barátok, de attól jól eltölthetitek az időtöket!
12/13 A kérdező kommentje:
Elhívtam, jól elment az idő mint régen:D
2013. jún. 17. 06:59
13/13 anonim válasza:
Ez nettó hülyeség. Persze, előfordulHAT, de semmi nem indokolja, hogy így kéne lennie. Azóta már mindkettőtök személyisége változott, na meg ez nem így megy, hogy megjelenik valaki, és egyből más ember leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!