Mit tehetek ilyen helyzetben?
Nem tudom, hova írhatnám ezt a kérdést, talán ez a kategória áll a legközelebb az egészhez.
Nos, én egy 14 éves lány vagyok, és van egy legjobb barátnőm, aki megváltozott. Negatív irányban. Szerzett egy barátnőt, aki 13 éves, egy tornaszertárban vesztette el a szüzességét, alkoholizál, illetve füvezik. A legjobb barátnőmet elég könnyű rávenni dolgokra, berúgott, nem is egyszer, és volt rá példa, hogy valaki kiszívta a nyakát, de olyan részeg volt, hogy nem tudja ki. És a legszomorúbb, hogy ezeket tényleg nem csak kitalálja. Nemrég egy öngyújtót és egy egész doboz cigit láttam a táskájában, viszont nincs cigiszaga. Nem tudom mit tehetek ilyenkor. Tudom, az ő élete, ne szóljak bele meg ilyesmi, de tanácstalan vagyok, és úgy érzem felelős vagyok az egészségéért meg magáért a lányért. Tanácsok? Ötletek? Kérlek, bármi!
Ne foglalkozz vele, mert bele fog vinni a rosszba. Lesz még sok haverod, őt hagyjad.
A 3-asra reagálva meg a cigi egyáltalán nem divat, az egy függőség, általában 12-14 évesen kezdik el és a legtöbb embernek az élete végig szól. Én is akkor kezdtem el cigizni és most 20 évesen nagyon nagy kínok között próbálom lerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!