Mit csinaljak? :o /tobb lent/
Első: és ha nincs ékezetes billentyűzete...?
Kérdezőnek: ha már leszarnak, akkor ezek szerint nem is voltak igazán barátok, talán másokkal kéne barátkozni. Mert ha meg is beszélnéd velük a dolgot, legjobb esetben lehet max 1 hétig foglalkoznak veled, aztán megint elfelejtenek.
1. szerinted tenyleg azert irtam hogy direkt szivassalak? -.- telorol vagyok es az kb dupla ido lett volna ha ekezettel irok. annyi idom meg nincs. ne magadbol indulj ki.
2. de negy evig tenyleg ugy tunt mintha nagyon jo barat lett volna. es en is nagyon szerettem(baratilag). de talan igazad van hogy akkor eddig se lehetett olyan jo barat.:(
Nem tudom hany eves lehetsz, de mar biztos nagyon bolcs vagy...-_- -.-
En egyutt nottem fel a baratnommel , es nagyon ragaszkodtam hozza , nem voltam es meg most sem vagyok az a fajta aki konnyen baratkozik. Jokat szorakoztunk meg minden, de most par eve, hogy az apja ujra megnosult es a felesege magaval hozzot egy lanyt, azota alig talalkozunk . Baratok maradtunk ,de mar ne mondanam hogy legjobb baratno , sot ...De azert jo ,hogy van , ugysem talalkozunk sokat , mert a nagynenjevel el egy masik varosban .Regen is igy volt, de nagyon vartuk mindig ,hogy talalkozhassunk...en igy gondoltam , de kitudja ...utolag kinyilt a szemem ,hogy megsem volt o olyan jo baratno...
Szerintem ne alazkodj meg a "baratnoid" elott. Szard le oket !!! Utolag latod meg , hogy milyen baratnok is voltak , es,hogy nem is erte meg veluk foglalkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!