Miért szólítanak úgy, hogy "drágám"?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és ezt többnyire az idősebb női ismerőseim mondják. Ez egy bevett szokás, vagy ennyire szeretnek? Bár kedvelem őket, de nem tudom ilyen mértékben viszonozni a szeretet kinyilvánítását. Azt sem mondanám, hogy nem esik jól, épp ezért érdekelne, hogy ez miért olyan természetes egyesek számára? Őszinte, avagy rájátszás? Megfigyeltem, hogy nem egyedi eset, szóval biztos van köztetek olyan, aki ugyanilyen "drága" :-)2013. jún. 7. 19:13
1/5 anonim válasza:
Nálam a munkahelyemen ez a helyzet...
Főnöknőm kicsimnek, szívemnek,bébinek hív,kollegáim babának, csillagomnak,virágszálamnak..:D
2/5 lovelyne válasza:
Az már régen rossz ha a főnököd így hív...:D
3/5 anonim válasza:
Az idösebb nök között egy ideig divat volt (és nyilván meg is mradt náluk), hogy a másik nöt drágám, édeském, kedveském néven szólitják. Lényegében semmi jelentösége, egyszerüen furcsa szokás.
4/5 Justicar válasza:
Engem a legjobb barátom (lány) hív úgy, hogy "édesem", "drágám", de semmi több nincs köztünk, egyszerűen így szokta meg. :'D
5/5 A kérdező kommentje:
Jó barátnál elfogadhatóbb. Nem zavar egyébként, csak sokszor olyan "álkedvességnek" érzem.
2013. jún. 10. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!