Tüdőszűrésen, szólítanak név szerint vagy az megy először aki akar? (Mármint az öltözőben szólnak e) még nem voltam tüdőszűrésen
Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 19:48
1/5 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy szólítottak, hogy mikor mehetek az öltözőbe, aztán ott picit várni kellett, és ott is szóltak, mikor mehetek be a vizsgálóba.
2/5 anonim válasza:
mindig név szerint szólítanak érkezési sorrendben. szép is lenne ha az megy be aki gondol egyet és épp egy fiatal lány van bent és be megy egy férfi.
3/5 A kérdező kommentje:
az öltöző részén szólítanak e azt kérdeztem 2. hozzászoló :) csak gyorsan túl akartam lenni rajta aztán azt hittem h aki előbb levetkőzik az megy be előbb
2013. ápr. 30. 20:03
4/5 anonim válasza:
Név szerint szólítanak, úgyhogy felesleges idejekorán pucérkodni.
5/5 anonim válasza:
Székesfehérvár: kartonozóban ha végeztél mondják, hogy mehetsz a vetkőzőbe, melyből van külön női és férfi. Ott kinyitja az eü. dolgozó az ajtót és mondja, hogy lehet jönni sorban egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!