Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szia Drágám (L) " -ozik majd utána megutál engem? Ennyire nem jelent ez semmit?
Figyelt kérdés
Facen mindig Drágámozik, meg szívecskézik, csókos fejek, "hiányzol" élőben is mondjuk szokta mondani, hogy hiányoztál, de annyira mégsem mert alig érdeklődött utánam. Én megkérdeztem hogy miért hanyagolt el, és megsértődött, és kb megutált engem mert nyafogós vagyok. Most akkor ezek a szavak nem jelentenek semmit?2013. ápr. 23. 15:06
1/2 anonim válasza:
hát nem:( nekem állandóan írta h szeretlek meg sok szív stb stb sorolhatnám miket, élőben ennek Alig láttam jelét most meg leis sz.r magyarán:) nemtudom Miért csinálják ezt.
2/2 A kérdező kommentje:
Én pl nem írtam senki olyannak szívet aki nem a szerelmem. És mikor ő először írt nekem meg is lepődtem. Mondom na még szívet is kapok? És írta hogy "kapsz mert teljesen oda vagyok érted" Mondjuk élőben kedves volt velem, megölelgetett, puszik stb. de ha érez irántam valamit akkor hogy dobhat el csak úgy? Hogy már hallani sem akar rólam?
2013. ápr. 23. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!