Vannak itt normális BVB rajongók?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy aki messze is lakik akkor is jól kijöhetek vele, meg persze BVB rajongó és nincs ilyen barátja.:DD2013. jún. 2. 09:23
11/18 anonim válasza:
Nyolcas válaszoló: Ha nem tetszik, utálhatod, de magadba tedd!;) Attól nem vagy menő h lehúzol egy együttest!
Kérdező: Itt vagyooook!:DDDD<333
12/18 anonim válasza:
Utolsó: de szegény biztosan szociális problémákkal küzd :C És csak itt tudja kitombolni magát, méghozzá ilyen intelligens módon C:
14/18 anonim válasza:
Ez már a sokadik kérdés, ami BVB fanokat keres, könyörgöm használjátok már a keresőt!!
Amúgy pár számuk jó, nem utálom őket, semmi bajom velük, de már zavaró hogy sokadjára kell ugyanazt a kérdést olvasni.
16/18 hahota11 válasza:
bvb army foreveerr:33 jelöljeteek:3
17/18 anonim válasza:
Jelolhettek engem is kedvenc bandam a BVB <3
18/18 anonim válasza:
Itt vagyooooook!Nekem a nővérem csak...:'cc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!