Normális, hogy lány létemre ennyire rajongok a
fegyverekért?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és míg más lányok a körömlakkok, szájfények, stb-k hatására jönnek izgalomba, és a fegyverekkel vagyok így. Kardok, tőrök, csatabárdok, pisztolyok... Mindenféle érdekel! Meg a kések és a tankok is. Nem tudom, hogy ez normális-e néha kicsit rosszul érzem magam miatta. :$
Szokatlan, de teljesen normális, nem kell feltétlenül azt szeretned, amit a nagytöbbség. Javaslom amúgy, hogy járj valami harcművészetre, vagy ahol a fgyverekkel foglalkozhatsz, úgy olyan társaságba kerülsz, ahol nem érzed majd annyira kívülállónak magad.
2008. dec. 23. 18:14
2/13 anonim válasza:
nincs olyan fogalom, hogy normális. maximum "átlagos", vagy "szokványos" van. te nem vagy egyik sem, de ez nem is baj.
2008. dec. 23. 21:17
3/13 anonim válasza:
Ez természetes egy lány is lehet bérgyilkos!!!
nyugi csak vicceltem nekem a nővérem fegvervizsgákat tett le és biztonsági őr!!!
2008. dec. 23. 21:29
4/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit tekintünk normálisnak.
Abból a szempontból, hogy mindenkinek meg van a maga érdeklődési köre teljesen normális. Mindenkit érdekel valami, ez nem nemtől függ, vagy életkortól, bár bizonyos mértékben befolyásolja, de csak ritkán.
Ha a te korodbeli lányok érdeklődési körét figyeljük, akkor nem átlagos/normális. De miért kéne annak lennie?
2008. dec. 24. 12:44
5/13 anonim válasza:
Ugyan annyi idős vagyok,mint te, és pontosan így vagyok a fegyverekkel Én is.:)
2008. dec. 27. 10:40
6/13 anonim válasza:
Nem, nem vagy hülye, ha erre célzol...! :)
Engem a kínzások is érdekelnek, fegyverek dettó.
Szeretem a zombikat, a horrort, és a punk, ill. hard rockot. Egyszóval az amolyan véres, elképesztő dolgokat.
Ja, és én is lány vagyok. :P
Úgy gondolom, ettől még nem leszek hülye.
2008. dec. 27. 16:12
7/13 anonim válasza:
Normális,hát!Én is lány vagyok,12 éves,thrillerek, gengszterfilmek,társadalomkritikai filmek mind jöhetnek,és a fegyverek,a haditechnika érdekel,és sorozatgyilkosokról is szoktam olvasni.Vagy,a másik lehetőség,hogy nem vagy normál,de akkor én se vagyok.:D
2008. dec. 29. 10:28
8/13 anonim válasza:
PERSZE:)
2008. dec. 29. 17:27
9/13 anonim válasza:
Normális. A sok horror-rajongó és gothic, ill. punk lány is normális. Őszintén szólva, fiatal koromban kedveltem az ilyen lányokat, mert kilógtak az átlagból, érdekesebbek voltak.
2009. jan. 12. 04:14
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok kedves választ, mindenkinek! :) Jó látni, hogy mások is vannak így, és amiket leírtatok az csak jót tett az önbizalmamnak. ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!