Normális, hogy lány létemre ennyire rajongok a fegyverekért?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és míg más lányok a körömlakkok, szájfények, stb-k hatására jönnek izgalomba, és a fegyverekkel vagyok így. Kardok, tőrök, csatabárdok, pisztolyok... Mindenféle érdekel! Meg a kések és a tankok is. Nem tudom, hogy ez normális-e néha kicsit rosszul érzem magam miatta. :$2008. dec. 23. 18:00
11/13 anonim válasza:
Szerintem normális és ettől leszel egyedi. Az ilyen lányokat imádják a pasik is! xD
12/13 anonim válasza:
Ezzel semmi baj nincsen vannak olyan tinédzserlányok akik fius dolgokkal jobban lekötik magukat, még a másik lányokat a tini sorozatok. Emiatt nem kell kellemetlenül érezned magdat.
13/13 anonim válasza:
(Röpke tíz évvel később válaszolok, de azért megteszem)
Szerintem is normális. Nem kell, hogy mindenkit ugyanazok a dolgok érdekeljenek. Ha mások miatt nem foglalkoznál azzal, ami igazán érdekel, az nagy hülyeség lenne. Milyen unalmas is lenne a világ, ha mindenkit ugyanazok a dolgok érdekelnének. Am én is így vagyok vele. Jobban vonzanak a fiús, mint a lányos dolgok, de ezt nem kell szégyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!