Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és két legjobb barátnőm van. Eddig mindig én maradtam ki dolgokból, ami nekem nem is volt baj, mert az a csöndes, hallgatós típus vagyok. Most viszont összevesztek, és mindketten ki akarnak sajátítani, és én vagyok a kémjük, aki a másikról beszámol, engem hivogatnakés legfőképp velem beszélik ki a másikat. Szerintem hamarosan az az idő is el fog jönni hogy választás elé állítanak hogy kinek akarok inkább a barátnője lenni. Ha akarnék se tudnék választani mert mindketten mások.Mit csináljak velük?2013. máj. 30. 16:06
1/4 anonim válasza:
Figyelj ha mindketten szeretnek akkor meg fogják erteni,h te nem akarsz valasztani kettejuk kozul es probald oket ismet jobaratokka tenni,de szerintem amugyis nemsokara elsimul a dolog,mert ez altalaban igy szokott lenni. Hajra(:!
2/4 anonim válasza:
mondd meg nekik, hogy mind kettőjüket bírod, de nem szeretnél asszisztálni a "háborújukban" és ha valamelyik épp veled van, nem vagy hajlandó a másikról beszélni.. azt meg végképp ne hagyd, hogy csak azért lógjanak rajtad, mert éppen nincs más .. ha nem értik meg az az ő problémájuk
3/4 anonim válasza:
Semmit. Észre sem veszed, és egy pillanat alatt ki fognak békülni, ahogy összevesztek.
A kémkedős dologból viszont maradj ki, mert a végén mind a kettő téged fog gyűlölni, és nehéz lesz új "barátokat" szerezni. Mondd meg, hogy beszéljék meg egymással.
4/4 anonim válasza:
Mondjad mind a kettőnek, hogy a másik ki szeretne békülni, hogy megint hárman legyetek barátnők mint régen.
Szervezz meg egy találkozót, amelyre ők ketten szépen elmennek. HA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!