Hogy szerezzek barátokat?
hát nem így :)
talán elmehetnél szórakozóhelyekre.
neten félek barátkozni , de lehet megkéne próbálni
16/L
Keress olyan társaságot akik ugyanolyan érdeklődésűek mint, te (pl. kutyagazdik). Biztos találsz internetes fórumot, ahol tudsz velük beszélgetni. Előbb-utóbb úgyis lesz közös program (pl. verseny, kiállítás), ahol személyesen is megismerhetitek egymást és összebarátkozhattok. A közös érdeklődés a legjobb kiindulópont.
A bulit én nem ajánlom, mert oda csak is társaságban szabad menni. Másrészt nem mindenki szeret bulizni, legyen szó diszkóról vagy koncertről. Ettől függetlenül valóban sok embert lehet megismerni (bár általában csak úm. ismerősök maradnak).
Nekem sincsenek barátaim, csak ilyen "ál" barátok. Pedig én próbálkoztam közvetlen lenni, de valahogy sosem jött össze
:( . Aztán sikerült megismerkednem a barátommal, akit nagyon imádok, de sajnos ő sem oldotta meg a problémámat :( Hétvégén jó vele együtt lenni, de hétköznap ugyanúgy egyedül vagyok (más városba jár egyetemre), és neki sincsenek olyan igazi közeli barátai, szóval általa sem szereztem barátokat. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!