Mit csináljak? Nincsenek barátaim stb (lent)
Én is sokszor van hogy nem szólok semmit, csak akkor veszem észre ha már rámszólnak, nem erény a sok beszéd szerintem, mert aki folyton locsog csak üres szavakat köpköd. Amihez nem is nagyon lehet hozzászólni...
Bár nekem nincs önbizalom hiányom nem igazán zavartatom magam van hogy kérdésre sem válaszolok ha nem akarok akárki is kérdezi.
Amúgy a csúnyaság eléggé szubjektív, de ha nincs valami komoly rendellenességed, bőrbetegség vagy hasonló akkor a csúnyát én túlzásnak vélem, életemben néhányszor láttam csak csúnya lányt, de az nem jelenti hogy az összes többi tetszett volna.
Ezekről a dolgokról csak beszélgetni lehet, de megoldást (főleg azonnal) nem tud senki találni csak te találhatsz magadnak.
Mindenesetre az biztos hogy bolond nem vagy.
pedig az írásod alapján értelmes lánynak tűnsz
szerintem neten írj rá az osztálytársaidra keress valami indokot, ha jobban megismernek biztos barátságosabbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!