Meleg vagyok, nincsenek barátaim. Ha az öngyilkosság is eszembe jutott akkor mit tegyek? Nem találom a helyem.
Azért ez nem teljesen igaz
"vagy megkedvelnek és nem fog senkit se érdekelni hogy meleg vagy vagy sem"
Akar a neten is ismerkedhetsz, baratkozhatsz, ha valakit zavar, hogy meleg vagy, az nem valo baratnak. Akar irhatsz is nekem.
Keress fel egy pszchologust es kezeltesd a depressziodat, mert segitseg nelkul eleg nehez kilabalni belole.
Az 5ös vagyok!
Az elejen,jartam en is pszihologushoz,semmit nem segitett az akkori terapia,ra kellet jonnem hogy a sorsom a kezemben van,a legjobb ha en rakok magamban rendet.Akkori idoben,kb 15 eve, rossz tapasztalatot szereztem veluk szemben,azota ha barmilyen gondom is van,probalom sajat magam azt megoldani.Legjobb ha tenyleg szerzel magadnak baratokat,meleg szorakozohelyeken vagy akar interneten keresztul,meglatod ha mar vannak melletted baratok,valtozni fog az eleted.Masik,azzal ne torodj hogy meleg vagy,az igazi baratok elfogadnok olyannak amilyen vagy,nekem a barataim tobbsege hazas,hetero de nincs gond a szexualis beallitottsagommal,ez nem tema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!