Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meleg vagyok, nincsenek...

Meleg vagyok, nincsenek barátaim. Ha az öngyilkosság is eszembe jutott akkor mit tegyek? Nem találom a helyem.

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet csak én hetero vagyok 22/F
2013. máj. 4. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Járj el otthonról és szerezz barátokat :) Legyél közvetlen. Az hogy meleg vagy ne fogjon vissza semmiben. Ugyan olyan ember vagy mint más, és hidd el ha jófej vagy megkedvelnek és nem fog senkit se érdekelni hogy meleg vagy vagy sem :D
2013. máj. 4. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért ez nem teljesen igaz

"vagy megkedvelnek és nem fog senkit se érdekelni hogy meleg vagy vagy sem"

2013. máj. 4. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a lelkesítést és a normális válaszokat. Megmutatátok hogy vannak még normális emberek a világon.
2013. máj. 5. 14:17
 5/7 anonim válasza:
Szia! En is meleg vagyok,az elejen mig eltudtam fogadni magam hasonlo gondolatokkal kuzdottem,reven szoros csaldikapcsolatom miatt(tobbek kozott)meg sem tettem(tehetem) meg ezt,nem szerettem volna fajdalmot okozni a szeretteimnek.Mozdulj ki otthonrol,jarj akar meleg helyekre is,biztos osszefogsz baratkozni uj emberekkel,en igy tettem.A baratikorombol tudja mindenki a bealittosagom,nincs is gond ezzel,megjegyzem a tobbsege hetero.Fontos az otthonrol kimozdulas,jarj ismerkedni,jo lesz majd meglatod.
2013. máj. 6. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Akar a neten is ismerkedhetsz, baratkozhatsz, ha valakit zavar, hogy meleg vagy, az nem valo baratnak. Akar irhatsz is nekem.

Keress fel egy pszchologust es kezeltesd a depressziodat, mert segitseg nelkul eleg nehez kilabalni belole.

2013. máj. 6. 19:44
 7/7 anonim válasza:

Az 5ös vagyok!

Az elejen,jartam en is pszihologushoz,semmit nem segitett az akkori terapia,ra kellet jonnem hogy a sorsom a kezemben van,a legjobb ha en rakok magamban rendet.Akkori idoben,kb 15 eve, rossz tapasztalatot szereztem veluk szemben,azota ha barmilyen gondom is van,probalom sajat magam azt megoldani.Legjobb ha tenyleg szerzel magadnak baratokat,meleg szorakozohelyeken vagy akar interneten keresztul,meglatod ha mar vannak melletted baratok,valtozni fog az eleted.Masik,azzal ne torodj hogy meleg vagy,az igazi baratok elfogadnok olyannak amilyen vagy,nekem a barataim tobbsege hazas,hetero de nincs gond a szexualis beallitottsagommal,ez nem tema.

2013. máj. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!