Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátainkat mindig mi...

A barátainkat mindig mi választjuk?

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám, hogy aki szimpatikusnak tűnik elsőre, azzal kedves vagyok, úgymond barátok leszünk pár beszélgetés után, mire rájövök, hogy milyen, hogy nem szeretnék vele barátkozni, hanem inkább valaki mással...és az a baj, hogy nem tudok távolságot tartani...se megakadályozni azt, hogy ez a barátság tovább erősödjön: ha odajön, ugyanolyan kedves vagyok vele, mintha tovább akarnám erősíteni ezt a barátságot, egyszerűen nem tudok másmilyen lenni....

Belül meg közben szenvedek, hogy mással akarok barátkozni. Alapból nincs sok barátom, de alig van olyan, akit tényleg nagyon szeretek és nagyon jó vele lenni...

Miért vagyok ilyen? Mi a baj velem? Nem vagyok normális...:(

2013. ápr. 26. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen zárd le. 2 mondat elég hozzá.
2013. ápr. 26. 18:57
 12/18 A kérdező kommentje:

De hogyan?

" Szia, az a helyzet, hogy nem szeretnék veled többet barátkozni."

Ezt nem mondhatom neki....

2013. ápr. 26. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
12 Az se egy egyenes dolog, hogy te itt kérdezősködsz, és irod le azt az embert, akire te X ideig támaszkodtál, de már terhessé vált számodra. Ez rólad is nagyon sok dolgot mutat, no nem pozitivat, hanem negatívat.
2013. ápr. 26. 19:04
 14/18 anonim válasza:
89%
A 13.as válaszolónak üzenném a kérdező nem azért van itt, hogy Te letohasd! Megbízott bennünk és leírta a problémáját, egyszerüen bizonytalan nem kell hozzászólnod, ha csak le akarod húzni mégjobban.
2013. ápr. 26. 19:07
 15/18 A kérdező kommentje:

Olyanra nagyon nem lehet támaszkodni, akit nem is ismerek! Beszélgettem vele mert szimpatikus volt, ennyit tettem...aztán rájöttem, h milyen, hogy nem szeretnék vele barátkozni(kb egy hét múlva)..és akkor kezdtem el finoman távolságot tartani, jeleket küldeni, hogy nem akarom tovább mélyíteni vele a barátságot, de valamit rosszul csinálhattam mert ő nem jött erre rá és továbbra is, egyre jobban közeledett felém, és mindig minden szünetben odajön hozzám, hívogat stb, amiket már leírtam...

Nem hiszem, h kihasználtam volna, párszor beszélgettünk, félreismertem, mindez egy hét leforgása alatt...és látom, h ő nagyon belelovalta magát ebbe a barátságba, és én pont ezt akarom megakadályozni...mert én nem szeretek vele lenni több ok miatt...csak nem akarom se megbántani, se megsérteni...ha nem veszi észre a jeleket, nem tudom még mit tehetnék...

2013. ápr. 26. 19:19
 16/18 anonim válasza:
100%
Na legalább tudjuk mi a gond: nem akarod megbántani... azzal, ha elutasítod nem bántod meg hiszen nem a szüleidről vagy más közeli emberről van szó. Csak egy ismerős aki "rádkattant" ez legyen az Ő gondja, neki azt kell megoldania, hogy ne nyomuljon ennyire és vegye észre magát Te pedig tanulj meg nemet mondani így felszabadulsz:)
2013. ápr. 26. 19:25
 17/18 A kérdező kommentje:

Rendben...de sajnos tényleg nagyon nehezen tudok nemet mondani bárkinek is :(

De megteszem akkor, köszönöm a biztatást, és az ötleteket! :) Szurkoljatok :)

2013. ápr. 26. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Barát attól lesz valaki, hogy fontosabbá válsz a számára, mint ő maga, de elfogadja és engedi, hogy adott esetben te őt tartsd magadnál fontosabbnak.

Bárkivel lehetsz barátságos, csak ne nézd a barátodnak addig, amíg nem barátod. :)

2013. ápr. 26. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!