Másnak is eltűntek idővel a barátai? Már szinte félévente egyszer látom őket.
Minden barátom, barátnőm elköltözött, vagy elment tanulni más városokba. Kb. félévente egyszer tudok találkozni velük,eléggé hiányzik, hogy nem tudok felhívni senkit, ha esetleg bulizni, vagy csak beülni támad kedvem valahová..
Mások is így vannak ezzel? Mindenki éli idővel a saját életét?
24L
Barátnőimmel akkor bomlott fel a kapcsolatunk, amikor véget ért az iskola. Mindenki máshol lakik, egyetlen barátnőmmel tartom jobban a kapcsolatot, ő 10 km-re lakik tőlem, biciklivel nem távolság. Szoktunk persze talikat szervezni egymással, de már ez is egyre ritkábban fordul elő. Mindenki éli a saját életét, nekem párkapcsolatom, és munkám van, sajnos nem tudok úgy igazodni hozzájuk, mint eddig, de interneten és telefonon tartjuk a kapcsolatot. Hiányoznak a régi idők, de sajnos nem tudsz mit tenni ez ellen :(
25/N
rengeteg barátom volt
de igazi barát
mindent megbeszéltünk, sajnos az élet úgy hozta h mindig elköltöztek munka v iskola miatt,most így középkorúan tök egyedül vagyok, a kutyáimmal és a macskámmal beszélgetek néha
Igen, vidéki egyetemre jártam, 1 lány maradt meg, de már őt sem láttam személyesen 5 éve!
Ha van családod a családosokkal lehet haverkodni, de alapvetően csak magadra, a társadra, gyerekedre, szüleidre támaszkodhatsz.
A nők különösen kegyetlenek, nem akarnak semmit csak saját férjet és gyereket, ha meg elválnak, akkor ide jönnek nyavalyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!