Ti mire gondoltok, mit éreztek, mikor találkoztok egy igazán kedves, melegszívű emberrel?
Sajnos nagyon ritkán találkozok ilyen emberekkel, de mindig fantasztikus érzés, reményt lop a szívembe, hogy mégsem csak romlott, szürke emberek léteznek.
A bankban volt szerencsém egy olyan nőhöz, aki gyönyörűsége mellett mindenkivel úgy viselkedett, mintha most jött volna a Paradicsomból. Valódi mosolya volt, nem viselkedett lekezelően senkivel, -pedig voltak bénázó, idegesítő emberek-, hihetetlenül sok energiája volt, segítőkész, barátságos és közvetlen volt. Szinte ragyogott. A Dalai Lámához tudnám hasonlítani. Lehet, ő is buddhista. XD
Nem hiszem, hogy ez munkahelyi elvárás lenne, mert a kolléganői nem ilyenek. Vagy ilyen az alaptermészete vagy valami nagyon jó történhetett vele.
Vajon mindig ilyen lehet, vagy ő is tud hárpia lenni??
Minden esetre feldobta a napomat, ki sem tudom verni a fejemből. :)
Én ismerek több ilyet is szerencsére.
Nem mindegy, milyen körökben fordul meg az ember, mi az érdeklődése.
Én pl. a Reiki által ismertem meg több igazán nyílt szívű, kedves embert.
Jó érzés ilyenekkel találkozni, de semmilyen megítélést nem szoktam elhamarkodni az emberekkel kapcsolatban, sem jót, sem rosszat egy-két találkozás tapasztalatai hatására. A legtöbbször időbe kerül, amíg kibontakozik előttünk a másik ember igazi jelleme, lehet egy mosolygó tünemény is belül sárkány és egy tüskésnek tűnő, visszahúzódó alaki is igazi tündér, ha jobban megismerjük.
A kedvesség mindenesetre mindig jólesik az embernek.
Hát, én őszintén tartok ezektől az emberektől.
Nem biztos, hogy jó dolog az, ha valaki mindig mosolyog. Talán ő az, aki igazán szomorú. Az embernek az életben nem csak boldogság jut. Van rossz napja mindenkinek. Ettől még ő jó ember, de ha sosem tűnik úgy, hogy rossz napja van, az gyanús, tekintve, hogy sosem tudod mikor valódi az a mosoly és mikor fedi el a negatív érzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!