Mi kell egy jó Halloween-i bulihoz?
még mindig az előző www.haloweenidekoráció.hu
KERESGÉLJ!
a legelső vagyok még csak én válaszoltam
egyépként Dorina vagyok.
Találtam egy tök jót
Hozzávalók:
4 befőttes üveg
1 tekercs (5 m) mullpólya (gyógyszertárban kapható, 160 Ft) – ez négy üvegre elég
8 db szem (papírból is megrajzolható!)
4 db teamécses
olló, ragasztó
Az üvegekről le kell áztatni a címkét és alaposan elmosni, hogy szépen csillogjanak. (Ezt csináltam én, a többit a gyerek.)
Az üvegre (kívülről), az üveg teljes magasságában vékony csík ragasztót kell tenni, majd az üveget néhányszor át kell tekerni mullpólyával. A mullpólya végét szintén le kell ragasztani.
Rá kell ragasztani a szemeket, belülre be kell tenni a mécsest és már lehet gyönyörködni, reszketni. A szellemlámpásokban még a gyertyaláng is reszket.
Fontos, hogy az befőttes üveg szájára ne tekeredjen a mullpólya, nehogy elkapja a láng.
Még mindig én vagyok az Dorina
Hobbiboltokban lehet kapni falra citromasárga , fekete és fehér szép falmatricákat ragaszd rá a tökökre vízszintesen fügőlegesen vagy bárhogy
másik tipp
fess a tökökre mintáka (sablonnal vagy anélkül)
még egy tipp
lehet kapni százasokba drogériákba körömre való csillámport
vegyél még folyékony ragasztót
mindeggy hogy a tököt befested e vagy natúron hagyod de ha festesz hagyd hogy megszáradjon
Szóval:
a tökre rajzolj egy mintát kézzel vagy sablonnal GRAFIT CERUZÁVAL majd ezt a mintát rajzold át a ragasztóval (ne használj sok ragaztót) és csillámporozd be.
vagy még mindig van
a tökre ragassz fel kisebb nagyobb gombokból felíratokat pl.: Welcome , booo
és a gombal egyszínű sima vagy mintás szalagot petig masnival kössd az indájára
és hogy a kertbe islegyen valami: a töknek vágdle a tetejét és ültess bele viráot
Tudom, hogy most a legtöbben azt mondanátok, hogy jó persze, csak kár, hogy a tök olyan hamar megrohad...
Erre is találtam egy szuper házilag kivitelezhető, olcsó megoldást. Ugyan még nem teszteltem le, de az ígéret szerint így sokkal tartósabbak lesznek a tökös díszek, nálam egy próbát mindenképpen megér.
Tehát, a tököket először alaposan mossátok meg víz és fehérítő (pl. Clorox) keverékében. A keverési arány 10 rész víz és 1 rész fehérítő. Töröljétek szárazra, és kenjétek át vazelinnel. Ettől egy szép fénylő mázat is kap egyúttal.
huhh az írástól is elfárad az ember főleg úgy hogy még csak én írtam komit
csak áramlottak az ötletek majd szólj vissza
Dorina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!