A barátom mindig kibeszél a hátam mögött. Mit tegyek?
Sziasztok. Szóval szombatonként este a haverokkal szoktam lógni. Általában hárman szoktunk sétálni, bulizni. Múlt szombaton az egyik barátom nem ért rá, és ezért én meg a legjobb haverom elmentünk biliárdozni, majd sétálni. Erre meg elkezdte azt a barátomat kibeszélni, aki épp nem volt velünk, majd miután a végére ért, ezt mondta: ''Nyugi, amikor te nem vagy itt, akkor téged szoktam kibeszélni (szidni általában...). De azt, hogy mit mond akkor rólam, azt persze nem meri a szemembe mondani. Ami még rosszabb, az, hogy mindig okoskodik, leordibál mindenkit, anti szociálisan kezd viselkedni..
Mit csináljak, hogy ne beszéljen ki a hátam mögött? Egyszerűen szarjam le? Vagy mit a francot csináljak?.... -.- 16f, és a másik 2 haverom is
1. lépés, hogy letojod.
2. megtanulod, hogy az igazi barátok nem beszélnek ki a hátad mögött.
3. Új barátokat keresel.
mindenki beszél másokról. tök természetes, hogy ha nem vagy ott szóba kerülsz.
a gond akkor van, hogy ha valahogy nagyon negatívan beszél rólad. de szerintem nem erről van, mert akkor nem mondta volna neked.
szerintem 90%, hogy itt semmi gáz nincs. de próbáld azért kipuhatolni, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!