Miért vagyok egyedül?
A barátok jönnek és mennek, mert állandóan változunk.
Az igaz, értékeket kereső ember pedig nehezebben talál magának barátot, mert akarva-akaratlanul tükröt tart és ettől szinte mindenki elmenekül. Tanácsára bezzeg van kereslet!
Ismerős szitu!
1-1 igaz barátja van mindenkinek. a többi csak ismerős.
és habitustól függ, hogy milyen gyakran találkozol velük.
az igazán komoly helyzetben tudsz valakire számítani?
esetleg, ha minden apróbbnak tűnő gonddal felkeresel valakit - az sem jó.
én sem dúskálok a haverokban - nincs is igényem rá, hogy csak azért haverkodjunk, vagy a múltban, mert együtt jártunk egy bulizni, sportolni, stb. meg ugye az ilyen viszonyokat a közös tevékenység tartja össze.
Aztán majd ha elkezdesz dolgozni, akkor rálelhetsz olyan kollégára, akivel lesz valami értékes kapcsolat.
20 éves vagy? (nevedből)... akkor még a fősuli is szóba jöhet.
Ismerős helyzet azzal a különbséggel, h körülöttem vannak emberek.Barátaimnak is mondják magukat,de nem érzem h azok lennének.Szinte mind hagyott már cserbe és már nem tudok rájuk úgy tekinteni mint 1 jó barátra.Ha elmondom nekik a gondjaimat,csak max meghallgatják de nem mondanak rá semmit v még nekem kell beléjük lelket öntenem.Bezzeg engem 1-ik sem próbál vigasztalni,pedig mostanában nagy szükségem lenne rá.A család is meg a haverok/barátok is, nem tartják a problémáimat nagynak v fontosnak.(ill. a sajátjaikkal vannak elfoglalva)Igaz nem világrengetőek de mégis csak az életem függ ezektől a dolgoktól.Annyira el vagyok néha keseredve (pl. most is),h az öngyilkosság is simán szóbajöhetne.(bár nem hiszem h lenne hozzá bátorságom)
Régi,de nagyon igaz."Az emberek 80%-át nem érdeklik a gondjaid,20% pedig örül neki." Sokak szerint barátok nem is léteznek.(ha van is nagyon ritka,mivel az emberekben mindig is benne volt "h ők jobbak/jobbak akarnak lenni a másiknál".Versengenek egymással.)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!