Hogy kell barátkozni?
Érdekel téged a másik ember?
Van érdeklődési köröd?
Szorongsz, félsz valamitől?
Érdekel-e a másik ember? Hát... igen. Olyan osztálytársaim is voltak akikkel nagyon szerettem volna olyan közeli barátságot létesíteni, de négy év alatt sem sekerült... :(
Hogy szoronganék valamitől azt nem tudom... Talán... Én nem tudom. Mindig fura érzésem van ha olyasvalakivel beszélek aki nem tartozik bele a legszűkebb kapcsolataimba. Csak azzal a néhány emberrel tudok feloldódni mással nem.
Ez talán azzal magyarázható hogy én elégé mások véleményétől függök. Na jó nem tudom értitek-e...
Andrew Matthews - Élj vidáman!
Andrew Matthews - Barátkozni jó!
Olvasd el ezt a két könyvet, a link alól letöltheted. Lehet, első olvasatra hülyeségnek tűnik, de ha belegondolsz, minden dolog csak a hozzáállásodon múlik és az akaraterődön. Ja, és ne feledd: ahhoz, hogy barátaid legyenek, neked kell baráttá válnod.
Aztán itt egy videó, az élj boldogan című könyvet sűríti össze tartalmilag: http://www.youtube.com/watch?v=SnwRx4J7Cto
Köszi a válaszokat.
oké elkeztem olvasni az Élj vidáman c. könyvet, de.... Nagyon-nagyon hasonlít az univerzumus izés "vallásra" ( a Titok )
Utolsó, jó lenne ha ilyen könnyű lenne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!