Mit csináljak? Nem akarom megbántani!
Figyelt kérdés
Sziasztok.Év eleje óta az 5.6.-osok együtt vannak emberismeret.Ott megismerkedtem egy fiúval tök normális volt fb-n bejelölt ott mindig amikor láttuk h fent van a másik akk ráírtunk.Szóval barátok voltunk.Aztán skypon is bejelölt ott is beszélünk nagyon sokat.Azt mondja,hogy túl akar lépni a barátságánál,de én nekem így tökéletesen jó.Nem akarok tőle többet főleg azért is mert kisebb nálam egy évvel,meg én is még csak 12 vagyok.Azt mondta,hogy öngyilkos lesz-.-"" és nem tudom,hogy mit csináljak mert nagyon szeretem de nem akarok továbblépni.A kezével már csinált vmit amikor láttam be volt neki kötve.De lehet.hogy az öngyilkosságot nem merné megtenni.Szerintetek?2012. ápr. 22. 11:48
1/5 anonim válasza:
öngyilkos akar lenni?na próbáld meg lebeszélni róla,mert az nem megoldás semmire se,csak fájdalmat okoz mindenkinek
2/5 anonim válasza:
Nehogy már egy kis pöc$ érzelmileg zsaroljon.
Egyébként nem biztos, hogy volt sérülés a kötés alatt.
Másrészt meg a vagdosás nem feltétlenül jelent öngyilkossági szándékot.
Harmadrészt, ha megtenné, hát tegye meg. Egy biztos - nem a te hibád lenne.
3/5 anonim válasza:
Meg ne sajnáld, ha tényleg nem akarsz semmit tőle,akkor ezt kategorikusan jelents ki, és ne hagyj kiskapukat. Arról,hogy ő emiatt öngyilkos akar lenni, a jó ízlés keretein belül nem tudok nyilatkozni.
4/5 anonim válasza:
Ne drámázzatok, gyerekek. Játsszatok inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!