Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A sok sopánkodás, és egy...

A sok sopánkodás, és egy újabb év elvesztegetése helyett, vannak itt nyitottak a változásra?

Figyelt kérdés

Olyan kis közösség összehozására gondolok, akikkel közösen meg lehet beszélni, hogy milyen módon érhetnénk el valami feltűnőt az év végére.

Lehet ez jótékony tevékenység, új közösség szervezés, youtube csatorna indítás, könyv kiadás stb.

A lényeg, hogy érezze az ember, hogy csinált valamit és kivált végre az ismeretlenségből.

A kérdés az ilyesmire vágyó, elégedetlen embereknek szól.

tegnapelőtt 12:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%

"youtube csatorna indítás, könyv kiadás"

Ezt egy ember is meg tudja csinálni, nem kell hozzá egy közösség.

Te mit csináltál önállóan, ami a köz javát szolgálta? Pl. önkénteskedtél vagy szemetet szedtél?

tegnapelőtt 12:28
 2/17 A kérdező kommentje:

A közösségnek mint köztudott motiváló ereje van. A kérdés, mint írtam az elégedetleneknek szól.

Egyébként igen, önkénteskedtem és ilyen alapon több közösséget is létrehoztam már. Helyi szinten a lakókörnyezet rendbeszedését is szerveztem.

tegnapelőtt 12:31
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

"ilyen alapon több közösséget is létrehoztam már"

Akkor miért nem a már meglévő közösséggel, tagokkal foglalkozol? Miért kell neked még több?

Tudod, sokat akar a szarka, de nem bírja a farka...A mennyiség a minőség rovására megy.

tegnapelőtt 12:33
 4/17 anonim ***** válasza:
68%

Én nyitott vagyok a változásra, változtatásra, ezért ma beadtam a jelentkezésem több helyre is, némely esetben a jelenlegi pozíciómnál kicsivel magasabbra is, mert úgy érzem, már kész vagyok a váltásra, szintlépésre.

A kifejtésre reagálva: ezeket tényleg meg lehet csinálni közösség nélkül is. A célközönség más, mert ők a befogadók, nem pedig a tartalom készítői, gyártói.

tegnapelőtt 12:35
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődőknek a privát üzeneteket!

Hamarosan válaszolok és kezdhetjük az érdemi, közös ötletelést!

tegnapelőtt 12:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Szeretném magam hasznosnak érezni, alkotni, de az ismertség annyira nem motivál
tegnapelőtt 13:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Semmilyen formája sem? Akár online.
tegnapelőtt 13:10
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Váltsuk le a világ politikusait és szántsuk be a mesterséges intelligenciát, robotokat mert a vesztünket okozzák. Na?
tegnapelőtt 15:19
 9/17 A kérdező kommentje:
Ez is jobb ötlet, mint a céltalan kesergés, és a monoton szürkeségbe süppedés.
tegnapelőtt 15:52
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Neked mi az ötleted, Mr. Koponya? 👉💀🧠
tegnapelőtt 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!