Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jelent valamit az éjfél utáni...

Jelent valamit az éjfél utáni puszilkodás?

Figyelt kérdés
Van egy férfi a közelében akivel forró a levegő köztünk egy ideje,viszont egy ideje került engem most hirtelen megjelent a szilveszteri buliban ahol ott voltam ahogy éjfélt ütött az óra egyből le kapott Boldog újévet kívánt van ennek jelentősége? Ritkán találkozunk,és most egy darabig újra nem fogunk szerintem.
jan. 2. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Mi az, hogy le kapott? A 10 körmödről?
jan. 2. 21:53
 2/3 he84 ***** válasza:
Ez lehet, hogy azért volt kérdező, mert van egy olyan babona, hogyha valakivel éjfélkor elcsattan egy csók, azzal a köbetkező 1 évben boldogok leszünk biztosan. Ő talán hisz ebben a babonában, vagy hogyha nem, akkor csak random ilyen kedve volt. Bár hogyha nem vagy vele rendszeres kapcsolatban, akkor azért nehéz együtt boldognak lenni.
jan. 2. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad...
tegnapelőtt 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!