Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kell társaságot találni...

Hogy kell társaságot találni hogy ne érjen engem még több trauma!?

Figyelt kérdés

olyan ember érdekelne aki kulturált művelt intelligens és idős öreg életkorú férfi a hatvanas hetvenes éveiben jár.

és diplomája van tehát értelmes emberke.

én csak egy depressziós szorongós autista aspergeres egyén, személy vagyok. és fiú.

dec. 30. 18:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát én szerintem ez már így marad ahogy élek úgyhogy ez van.
dec. 30. 19:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz egyszerű dolgod.
dec. 30. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Úgy nem fogsz tudni barátkozni, ha te magad sem tudod, hogy mit akarsz. Nem vagy már fiú, 35+ évesen, ezt felejtsd el. Fejlődj egy olyan elfogadható szintre, amiben másnak, és magadnak is elismered, hogy szexpartnert keresel-e, vagy barátokat.
dec. 30. 19:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Jó kedves és tisztelt uram vagy hölgyem asszonyom társaságot keresek magamnak mégha az nagyon nehéz is lesz köszönöm a gondolatait önnek is mindenjót kívánok
dec. 30. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Nehezen, a mai világban meg kb. lehetetlen, annyira hülye és zárkózott lett mindenki.
jan. 2. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Esetleg könyvtárban találhatsz ilyeneket.
jan. 2. 12:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm szépen a válaszokat mindenjot kívánok
jan. 7. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:
55%

Szrintem háziorvos is tud beutalót írni pszichológushoz, pszichiáterhez ha már arról van szó.

És elárulom, hogy akkor is érné trauma ha talál egy ilyen embert, ugyanis az az ember előbb-utóbb el fog halálozni.

Amúgy a mai világban nem kell az embernek aszpergeresnek lenni ahhoz, hogy traumákat szenvedjen el, mert olyan szinten seggek az emberek az országban, hogy kb.sehol máshol nem fordul elő ilyen szintű rosszindulat.

Statisztikai negatív listák élén és pozitív listák végén kullog az ország.

jan. 29. 07:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel.

Magyarországot már rég felzabálta a gyűlölet.

Általánosságban elmondható, hogy a magyar társadalomban előbb találsz veszélyes ellenséget mint beszélgető partnert!

jan. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!