Aktív,értelmes társaságot lehet manapság találni?
Szeretnék barátkozni,beszélgetni,filozofálni de sajnos a beszélgetések nagy része elhal,vagy ott elvérzik,hogy zavar engem a másik helytelen írása,rövid válaszai.
Amikor hosszasan ecseteled a véleményed és benyögi,hogy "értem"... számomra kiábrándító. Szeretném ha lenne véleményed és mernéd vállalni azt bármilyen témában.
Ha magadra ismertél,várom a leveled, elérhetőséged. Kezdetnek elég ha bemutatkozol,leírod mi érdekel,foglalkoztat 😊
Én írtam volna, de az elmúlt években túlnyomórészt angolul beszéltem/írtam így van hogy vétek néhány hibát (leginkább vessző). Túlságosan görcsölnék azon, hogy elírtam-e valamit.
21/F
A helytelen írás engem is zavar.
Vessző után szóköz, ha nem nagy kérés.
Én hivatásos laikus vagyok és örök amatőr, ugyanakkor szívesen beszélgetek mindenről, ami nem reál tudomány. Azokhoz sajnos nem értek. Tehát a filmektől a borokig vevő vagyok mindenre, ha kell, akkor a kedvedért még van Gogh-ot is fán hokh-nak ejtem. :D
Ha jó leszel, felteszlek a privát oldalamra a dark weben. :3
Hát beszélhetünk az ismerkedési problémákról. Van ötletem hogy milyen emberre jellemző az hogy luxus visszakérdezni. Tudunk panaszkodni, mint pl. a lengyelek. Szinte elragad az indulat hogy valamit leszóljak.
Van aki nem bír érdemben hozzászólni a témához, de mégis tőlem várja el hogy valami értelmest mondjak. Inkább szűnne meg! Elvárja hogy én szórakoztassam a csoportot/társaságot. Félek hogy csak elvenni akar vagy fölöslegesen fárasztom magam.
"Le is sz@rom, amatőr a mezőny,
Elég ha én tudom hogy falat tör az erőm."
Jó lenne rendes emberrel beszélni. Inkább a sthréber, mint a tróger.
27/F
Hová valósi vagy?
Én szívesen benne lennék.
22F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!