Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kell társaságot találni...

Survivor35 kérdése:

Hogy kell társaságot találni hogy ne érjen engem még több trauma!?

Figyelt kérdés

olyan ember érdekelne aki kulturált művelt intelligens és idős öreg életkorú férfi a hatvanas hetvenes éveiben jár.

és diplomája van tehát értelmes emberke.

én csak egy depressziós szorongós autista aspergeres egyén, személy vagyok. és fiú.

dec. 30. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj te nem barátkozni akarsz, hanem szexpartnert keresel. Ne akarj már egy emberi kapcsolatot élből hazugsággal kezdeni, te se okozz másnak traumát.
dec. 30. 18:27
 2/16 A kérdező kommentje:

De én társaságot keresek elsősorban fiatalember és nem szexpartnert ahogy írta!!!

Eléggé nagyon körültekintő vagyok amennyi rengeteg sok sérelem sértés és traumák értek engem az életben.

Mondanom sem kell nem jártam szerencsésen nem volt szerencsém se emberként emberileg se egészségileg sem.

dec. 30. 18:30
 3/16 A kérdező kommentje:
Akármennyire bármennyire is rossz negatív a magamfajta emberekről a vélemény nem könnyű énnekem nekem sem az, hogy nem tudtam élni az életemet.
dec. 30. 18:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez megőrjít hogy mindig állandóan állandó jelleggel legyek el magamban jól egyedül magányosan mert számomra nem akad egyetlen egy jó ember sem csak és kizárólag a rosszak találnak és találtak meg engem a régmúltban is.
dec. 30. 18:39
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

Elég sok meleg keresgél itt is gondolom, de nem véletlen kerülnek téged.

Gondolom élőben is ennyire menekülnek előled az emberek.

Sok kérdésed alatt írtam már, hogy változnod kell, ha azt akarod elfogadjanak az emberek, mert a megnyilvánulásaid alapján nem vagy egyszerű eset.

dec. 30. 18:53
 6/16 A kérdező kommentje:

Hát na hallod amennyit baztattak és szivattak engem az életemben nem is csoda hogy alaposan megválogatom,hogy kivel állok szóba és kivel nem!!!

Azon csodálkozom magamon hogy még igénylem és vágyok az emberi társaságra.

dec. 30. 19:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Egy autizmus asperger-szindróma szorongásos személyiség zavar amúgy is gyógyíthatatlanok vagy csak győzzek megfizetni egy jó szakembert kognitív viselkedésterápiára, pszichoterápiás de a magán praxisra nekem elegendő pénzem nincs.
dec. 30. 19:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Ahhoz komolyan tényleg jó szakember gárda kellene egy pszichoterápiás gyógykezelésre.
dec. 30. 19:16
 9/16 A kérdező kommentje:
3-4 év ez a személyiség zavar kezelése ha jól tudom.
dec. 30. 19:17
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
De amíg nem leszel elfogadható formában addig felesleges keresgélned, inkább ezt az energiát arra fordítsd, hogy javuljon annyit a személyiséged, a betegséged, hogy legyen olyan aki ezt elfogadja.
dec. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!