Hogy kell társaságot találni hogy ne érjen engem még több trauma!?
olyan ember érdekelne aki kulturált művelt intelligens és idős öreg életkorú férfi a hatvanas hetvenes éveiben jár.
és diplomája van tehát értelmes emberke.
én csak egy depressziós szorongós autista aspergeres egyén, személy vagyok. és fiú.
De én társaságot keresek elsősorban fiatalember és nem szexpartnert ahogy írta!!!
Eléggé nagyon körültekintő vagyok amennyi rengeteg sok sérelem sértés és traumák értek engem az életben.
Mondanom sem kell nem jártam szerencsésen nem volt szerencsém se emberként emberileg se egészségileg sem.
Elég sok meleg keresgél itt is gondolom, de nem véletlen kerülnek téged.
Gondolom élőben is ennyire menekülnek előled az emberek.
Sok kérdésed alatt írtam már, hogy változnod kell, ha azt akarod elfogadjanak az emberek, mert a megnyilvánulásaid alapján nem vagy egyszerű eset.
Hát na hallod amennyit baztattak és szivattak engem az életemben nem is csoda hogy alaposan megválogatom,hogy kivel állok szóba és kivel nem!!!
Azon csodálkozom magamon hogy még igénylem és vágyok az emberi társaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!