Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Velem van a baj, vagy jogos...

Velem van a baj, vagy jogos hogy nem akarok mar ezzel a lannyal baratkozni? Lelki szemetesnek ereztem magam

Figyelt kérdés

Nyaron ismertem meg igazabol az elejen is olyan volt hogy csak panaszkodott es minden sz,rral terhelt de akkor még eszre sem vettem de ereztem hogy ez kell nekem es nem is beszeltem mar vele.

Aztan megis keresett es megsajnaltam de ezuttal sokkal kemenyebb volt. Eddig nem tudtam mi az hogy valaki lelki szemetes de mar tudom.

Reggeltol estig a szerelmi eletet hallgattam, egesz nap panaszkodott es en meg vigasztaltam mintha valami orvos lennek de tolem sosem kerdezte meg hogy vagyok es ha mondtam is neki valamit magamrol olyankor nem irt vissza vagy azt mondta "bocsi csak most pont nem erek ra" es amikor visszatert par perc utan ujra elkezdte a panaszkodast. Meg lenezett engem amiert en dolgozok napi 12 orat, es azt mondta ez a baj az orszaggal hogy a magyaroknak ez kell. O nem dolgozik 21 evesen Budapesten, a nagyszulei kuldik neki videkrol a nyugdijat de engem lenezett amiert dolgozok.

Mindenkit kibeszelt nekem, minden baratjarol tudtam mindent pedig egyaltalan nem erdekelt az sem. A baratja olyanokat csinalt vele hogy ele alt es levizelte, es ezeket ugy mondta nekem mintha semmi sem tortent volna, en meg napokig enni sem tudtam emiatt. Arrol is tudnom kellett hogy ok nemi betegek, es arrol is tudtam mindent hogy a baratja mikor mit csinalt, es hol van. Megazakitottam vele a baratsagot megint de a valaszavol ugy ereztem nem erti miert es azt sem erti miert bajok ezek nekem.

Es elgondolkoztam hogy en vagyok a hulye vagy jogosan nem kell nekem ez a baratsag?

dec. 28. 19:51
A kérdező szavazást indított:
Jogos
Meglehet erteni ot
11 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
*ereztem hogy ez nem kell nekem
dec. 28. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogos meg minden, de mondd el neki világosan, hogy túl sok teher ez neked is nem hogy neki! Illetve ha amúgy kedveled, akkor megígérheted neki, ha változtat az életén és boldog lesz szívesen barátkozol vele.
dec. 28. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki ezeket. Egyebkent neki nem teher eli az eletet csak egyszeruen ilyen a szemelyisege hogy mindennel engem terhelt.

Nem kell hogy valtozzon, szamomra egy baratsag nem a valtozasrol szol.

dec. 28. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy akar-e valakivel barátkozni, vagy sem.
dec. 28. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Átmentem ugyanezen. Az exéről panaszkodott nekem hónapokon keresztül. A beszélgetések ismétlődtek, csak ugyanazt mondtam neki. Adtam neki tanácsokat, de mindenre volt kifogása, hogy miért nem fogadja meg. Szídta egy csomó ismerősét, aztán meg mesélte, hogy ezzel kávézni ment, azzal az állatkertbe, etc. Egy számomra fontos dolgot hagyott ki, mert egy ismerősével lógott, akit előtte heteken keresztül szídott. Volt olyan beszélgetés ahol kipanaszkodta magát aztán amikor én meséltem volna, elköszönt hogy nem ér rá.

Jól tetted, hogy most építetted le, mert én nem tettem meg és ez átcsapott paranoiába, hogy én biztos ártani akarok neki. Folyamatosan beszólogatott, egyszer azzal is meggyanúsított, hogy meg akartam mérgezni. Már ott tartottunk, hogy sírva mentem haza egy találkozó után.

dec. 29. 03:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebből okultál: aki nekem másokat kibeszél, az másoknak meg engem beszél ki.

Ez ALAP.

Saját magam példáján okultam.

dec. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!