Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeretne megpuszilni...

Miért szeretne megpuszilni egy nő egy pasit?

Figyelt kérdés
Régebben megismerkedtünk már, haverok lettünk, de soha nem volt semmi köztünk. Volt hogy pár hétig nem találkoztunk, és mikor összefutottunk a benzinkútom megkérdezte adhat-e puszit. Mondtam persze. Mostanában ha találkozunk valahol,mindig megpuszil és megölel, mikor elbúcsúzik akkor is, persze tudom hogy ez nem nagy ügy, de akkor is, mivel nem vagyunk tinik már. Tudom, örül nekem azért teszi mivel jóban vagyunk, de nekem ez fura, nem vagyok pusziszkodós pasi. Hogy mondjam meg neki hogy ez ciki számomra? Ha akarok egy nőtől valamit megcsókolom, a puszi az gyerekes számomra. Persze tőle nem szeretnék semmit!!!
tegnap 09:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Valakitől jólesik kapni puszit, valakitől nem...így érzem. Értitek!?
tegnap 18:05
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
Örülne, ha több lenne köztetek.
ma 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!