Mi a legtöbb amit a kutyusodért megtennél? Te hogy becézed a kutyusod? Megpuszilni szoktad?
Igen puszilgatom
Nem is tudok mit írni erre. Puszilgatni? Az már nem elég ha valaki normális gazdi? Minnek puszilgatni? Gondolom az ilyenek lennének azok akik ha látnak egy cikket egy kisgyerek és egy kutya bántalmazásáról, akkor észre se veszik hogy kisgyerek is van a cikkbe, csak a kutya miatt vannak felháborodva. Nos, egyáltalán nem kell a kutyát puszilgatni, ágyba felengedni, stb. Arról nem is szólva hogy a cicusok sokkal aranyosabbak.
Igen puszilgatom, becézem.
Tavaly beteg lett, és inkább 3 napig nem ettem, és eladtam a játékkonzolomat csak az ő kezelését ki tudjam fizetni
Becézem, nem puszilgatom.
Mi az, amit megtennék? Mire lenne szüksége?
Kifizettünk közel 1 millát egyikük kezeléseire, de azt gondolom nem ez a legtöbb, amit megtehetek érte(értük). Hanem például, hogy nekik adom a szabadidőm nagy részét.
A fejük tetejét meg szoktam puszilni. Ott mindig tiszták, és jó illatúak. :)
Nem ölelem, nem puszilgatom.
Nem engedem meg, hogy arcon, esetleg szájon nyaljon, pedig néha megpróbálkozik.
Nem én vagyok a falkavezér, hanem a lányom.
Ő viszi sétálni, és őt fogadta el főnöknek.
Én otthon vagyok vele, míg mindenki dolgozik, ezért engem is szeret.
Ha ne adj Isten, beteg lesz, mindent megteszünk érte.
Most lett 6 éves, és jó egészségnek örvend.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!