Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a legtöbb amit a kutyusodér...

Veros kérdése:

Mi a legtöbb amit a kutyusodért megtennél? Te hogy becézed a kutyusod? Megpuszilni szoktad?

Figyelt kérdés
júl. 14. 06:51
 1/9 anonim válasza:
16%
A maximum az amikor zoophil vagy. :D
júl. 14. 07:05
 2/9 anonim válasza:
95%
Bármilyen drága kezelést kifizetnék, bevállalnék harapást másik kutyától hogy őt mentsem. A nevén szólítom, vagy édesem. Igen puszilgatom
júl. 14. 07:11
 3/9 Thunderfairy ***** válasza:
16%

Igen puszilgatom

Nem is tudok mit írni erre. Puszilgatni? Az már nem elég ha valaki normális gazdi? Minnek puszilgatni? Gondolom az ilyenek lennének azok akik ha látnak egy cikket egy kisgyerek és egy kutya bántalmazásáról, akkor észre se veszik hogy kisgyerek is van a cikkbe, csak a kutya miatt vannak felháborodva. Nos, egyáltalán nem kell a kutyát puszilgatni, ágyba felengedni, stb. Arról nem is szólva hogy a cicusok sokkal aranyosabbak.

júl. 14. 08:12
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Igen puszilgatom, becézem.

Tavaly beteg lett, és inkább 3 napig nem ettem, és eladtam a játékkonzolomat csak az ő kezelését ki tudjam fizetni

júl. 14. 08:28
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Becézem, nem puszilgatom.

Mi az, amit megtennék? Mire lenne szüksége?

júl. 14. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Olvass utána a kutyára hogy hát az állandó ölelés meg puszilgatas. Egyáltalán nem természetes neki. Beszélgess egy kutyaiskola vezetővel, kutyavezetovel, ő majd felvilagosit mit jelent az, hogy jól tartani egy kutyát. Úgy, ahogy a kutyának rá szüksége van, amit ő szeret. Nem amit te.
júl. 14. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Kifizettünk közel 1 millát egyikük kezeléseire, de azt gondolom nem ez a legtöbb, amit megtehetek érte(értük). Hanem például, hogy nekik adom a szabadidőm nagy részét.

A fejük tetejét meg szoktam puszilni. Ott mindig tiszták, és jó illatúak. :)

júl. 14. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem puszilom meg, és nem hagyom, hogy az arcomat, főleg nem a számat nyalja. Ölelgetni nem szoktam, kutyák általában ezt nem is szeretik, de ha extra figyelmet igényel akkor ő szokott odabújni szinte, olyankor átkarolom (30 kilós kutyáról van szó), megdögönyözöm. Becézni kb. mindennek is szoktam, de én mindenkit mindennek becézek, szóval a büdösmocsokdisznótól kezdve a tyutyin keresztül a kutyanéniig mindennek is hívom. Mi az, amit megtennék? Hát 3 éves kora körül hoztuk ki menhelyről, az előéletéről semmit nem lehetett tudni, utcáról mentették kölykökkel. Majdnem nulláról építettük fel egy jól kezelhető családi kutyává, ehhez rengeteg idő és pénz (tréner, kutyasuli, foglalkozások) kellett. A kötelező oltásokon kívül most már a kora miatt évente plusz vérvétel és hamarosan szeretnénk majd valami átfogóbb kivizsgálást is, és ha valmai baja volt vittük nyilván azonnal, ha kellett ügyeletbe. Felszerelések stb. Gyomorproblémái vannak, mert utcán élt a kölykeivel, szóval néha vannak ilyen gyomorégéses-fűlegeléses-fosós rohamai, na olyankor régebben volt, hogy 24 órán keresztül kb. 2 óránként kellett vele szaladni, a 9. emeleti panelból, éjjel is, esőben is, -5 fokban is. És ami most már természetes, hogy az életünket valamilyen szinten köré szervezzük, hiszen olyat pl. nem lehet csinálni, hogy munka után megyünk sörözni vagy koncertre és majd hajnali 2kor hazajövünk (részben azért is vállaltunk kutyát, mert így 40 fölött már nem erről szól az életünk, mindenki családos, nem alap, hogy minden péntek-szombat bulizással stb. telik). A nyaralást is köré szervezzük többnyire, pár napra eddig tesóméknál lehetet hagyni, tavaly így el tudtunk utazni Londonba pár napra, de most már nekik is van egy kiskutyájuk, úgyhogy ez nem opció (nekünk meg lett egy kisbabánk, szóval most amúgy sem aktuális ez). Hát ilyesmiket teszek meg érte. :)
júl. 14. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem ölelem, nem puszilgatom.

Nem engedem meg, hogy arcon, esetleg szájon nyaljon, pedig néha megpróbálkozik.

Nem én vagyok a falkavezér, hanem a lányom.

Ő viszi sétálni, és őt fogadta el főnöknek.

Én otthon vagyok vele, míg mindenki dolgozik, ezért engem is szeret.

Ha ne adj Isten, beteg lesz, mindent megteszünk érte.

Most lett 6 éves, és jó egészségnek örvend.

júl. 14. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!