Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeretne megpuszilni...

Miért szeretne megpuszilni egy nő egy pasit?

Figyelt kérdés
Régebben megismerkedtünk már, haverok lettünk, de soha nem volt semmi köztünk. Volt hogy pár hétig nem találkoztunk, és mikor összefutottunk a benzinkútom megkérdezte adhat-e puszit. Mondtam persze. Mostanában ha találkozunk valahol,mindig megpuszil és megölel, mikor elbúcsúzik akkor is, persze tudom hogy ez nem nagy ügy, de akkor is, mivel nem vagyunk tinik már. Tudom, örül nekem azért teszi mivel jóban vagyunk, de nekem ez fura, nem vagyok pusziszkodós pasi. Hogy mondjam meg neki hogy ez ciki számomra? Ha akarok egy nőtől valamit megcsókolom, a puszi az gyerekes számomra. Persze tőle nem szeretnék semmit!!!
tegnap 09:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen!

Nekem még távolabbi kolléganőm is így köszön, pedig tényleg ritkán találkozunk!

tegnap 09:40
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Nő vagyok, senkivel nem szeretek puszizkodni, maximum ajándékozásnál ha nagyon muszáj, de inkább akkor se.

Mondd előre hogy nem adsz puszit mert beteg vagy, pont mindig csinálj valamit, guggolj le az alsó polcra válogatni stb, hogy ne legyen lehetősége rá.

Én profi vagyok benne, aztán leszoknak maguktól.

tegnap 09:44
 3/11 A kérdező kommentje:

2

Eddig mindig úgy alakult hogy nem tudtam felkészülni, mert ha odalép már rögtön megölel, aztán megpuszil. Már attól tartok hogy akar valamit tőlem.

tegnap 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.

De ha ismerné ezt az oldalad, fix, hogy még köszönni se nagyon szeretne....

Inkább örülj annak, hogy van egy végtelenül pozitív ember az életedben.

Nem akar amúgy semmit, csak ő alapból ilyen, sok ilyen van.

tegnap 09:54
 5/11 A kérdező kommentje:

4

Alapból nem ilyen, hiszen előtte két évig nem csinálta. Ezért fura.

tegnap 10:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Passz. Pasiként nem szeretem, és nem is akarom hogy puszilgassanak, ahogy én sem teszem. Az arcom tabu, engem ne puszilgassanak. :)
tegnap 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem lehet megpuszilni, de én rögtön az első próbálkozás előtt ezt közlöm is. Mert így utólag a sokadik után kínosabb lenne. Megölelni szoktam ismerősöket, ha például nagyon régen láttam és örülök neki. Nem napi szinten. Ezt én távolságtartóbbnak gondolom, mint egy arcra puszit. Kérdező, elrontottad, hisz megkérdezte, hogy megpuszilhat-e :) Nemet kell mondani.
tegnap 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Dugni akar
tegnap 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a "mit szeretne, mit akarhat" kérdések a leggázabbak. Szerinted mi tudjuk, hogy mit akar egy számunkra teljesen ismeretlen nő, ha még te sem tudod? Kérdezd meg tőle, kommunikáljatok, nem olyan borzasztó bonyolult dolog.

#2 Neked is ajánlom, hogy ahelyett, hogy játszmáznál, ideje lenne felnőni, és közölni, hogy neked nem fér bele a puszi, nem kell hajolgatni, csak beszélni.

Mindenki azt lát bele a puszoba amit akar. Egy jó barátságtól elkezdve, a legvadabb szexuális fantáziáig bármit bele lehet magyarszni.

tegnap 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert ha hirtelen lesz*pná, az rosszul venné ki magát!
tegnap 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!