Miért szeretne megpuszilni egy nő egy pasit?
Van ilyen!
Nekem még távolabbi kolléganőm is így köszön, pedig tényleg ritkán találkozunk!
Nő vagyok, senkivel nem szeretek puszizkodni, maximum ajándékozásnál ha nagyon muszáj, de inkább akkor se.
Mondd előre hogy nem adsz puszit mert beteg vagy, pont mindig csinálj valamit, guggolj le az alsó polcra válogatni stb, hogy ne legyen lehetősége rá.
Én profi vagyok benne, aztán leszoknak maguktól.
2
Eddig mindig úgy alakult hogy nem tudtam felkészülni, mert ha odalép már rögtön megölel, aztán megpuszil. Már attól tartok hogy akar valamit tőlem.
El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák.
De ha ismerné ezt az oldalad, fix, hogy még köszönni se nagyon szeretne....
Inkább örülj annak, hogy van egy végtelenül pozitív ember az életedben.
Nem akar amúgy semmit, csak ő alapból ilyen, sok ilyen van.
4
Alapból nem ilyen, hiszen előtte két évig nem csinálta. Ezért fura.
Ezek a "mit szeretne, mit akarhat" kérdések a leggázabbak. Szerinted mi tudjuk, hogy mit akar egy számunkra teljesen ismeretlen nő, ha még te sem tudod? Kérdezd meg tőle, kommunikáljatok, nem olyan borzasztó bonyolult dolog.
#2 Neked is ajánlom, hogy ahelyett, hogy játszmáznál, ideje lenne felnőni, és közölni, hogy neked nem fér bele a puszi, nem kell hajolgatni, csak beszélni.
Mindenki azt lát bele a puszoba amit akar. Egy jó barátságtól elkezdve, a legvadabb szexuális fantáziáig bármit bele lehet magyarszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!