Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem fura ez? Nem sok?

Nem fura ez? Nem sok?

Figyelt kérdés

Munkahelyen hirtelen kialakulhat legjobb barátság?

Kollégákat nem mi választjuk, de a barátokat igen.

Fontos, hogy legyen jó viszony a kollégákal a sikeres együttműködés miatt.

Én nem szoktam barátkozni melóhelyen, de lehet barátság, ha olyan embert sodor mellénk az élet, akivel jól megértjük egymást.

A mostani melóhelyemen jött egy új kolléga. Volt két öribari csajszi.

Erre csak úgy lecserélte a legjobb barátnőjét ez új kolleginára az egyik. Látványosan imádják egymást, együtt mozdulnak ki, legjobb barátos ajándékok stb.

Sőt! Szabadnapjukon bejönnek a másikhoz, és benn töltik az egész munkanapot, hogy együtt lehessenek. Megy az imádás

Nekem ez már sok(k).

Ki az aki bemegy a melóhelyre szabadnapján?!

Nem túlzás ez?

Szerintem ez felszínes dolog. Kirakat. Túlzás,ezért nem is mély. Nem hinném, hogy hirtelen ennyire megváltozik valaki, meg ilyen hamar más lesz a legjobb barát...

Eddig nem is találkoztam ilyennel egyik melóhelyem sem.

Mi lehet-e mögött?

dec. 26. 00:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk be sem mehet, aki nincs aznapra beosztva. Én inkább ezt a részét nem értem. Ez valami átjáróház, hogy aki nem dolgozik is ott lehet egész nap, elvonhatja a figyelmét annak, aki dolgozik?
dec. 26. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is az a része több, mint fura, hogy ilyen könnyen nem csak, hogy bemehet valaki, de ott tölthet x időt is, holott aznapra nincs beosztva, szabadnapos.

Létezik munkahelyi barátság, viszont azok általában nem olyanok, mint egy "sima", szóval a többi, szerintem, rendben van, azokban nincsen szokatlan.

dec. 26. 11:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért lenne fura? Az összes haverom, barátom, akit egyetem után szereztem, az munkahelyről van. Hol máshol lehetne ismerkedni, mint ott, ahol napi 8-12 órát töltesz el? Gyakorlatilag az ébren töltött időd legnagyobb részét. Persze, nekem is van uszodai barátnőm, meg edzőtermi barátom, de azok csak öltözői beszélgetések, vagy egy kávé sportolás után a büfében, nagyon nem ugyanaz, mint együtt tölteni a hétköznapokat, ugyanazon a szaron keresztülmenni.

Egyébként honnan veszed, hogy a családjuk helyett töltenek időt a másikkal? Tisztában vagy egyáltalán a családi állapotukkal? Simán lehet, hogy a párjuk mondjuk egy irodaházban dolgozik, vagy valami olyan helyen, ahol nem szabad a bejárás, nem lehetnek vele, akkor, ha társaságra vágynak, és bemennek a munkahelyükre, hogy a barátjukkal legyenek, miért baj neked, ha a munkáltatódnak nem baj?

dec. 27. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!