Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tanácstalan vagyok.Mit tegyek?

Tanácstalan vagyok.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon kedves és megértő lánnyal.Csak barátok vagyunk,de én nagyon elrontottam az egészet egy hülye hazugsággal.Megbocsátott nekem és azt hittem hogy ,ezután minden renben lesz.Sajnos már nagyon rég nem találkoztam vele és mégcsak nem is ír rám.Nem tudom hogy megéri próbálkozni még vagy engedjem el.Nem merek ráírni pedig azt mondta hogy nem haragszik rám,de akkor miért nem beszél velem?Nagyon rosszul érzem magam miatta és magamat okolom az egészért pedig megbocsátott már régen.Fogalmam sincs mit tegyek pedig nagyon de nagyon szeretem és nem hiszem,hogy eltudnám engedni.
tegnap 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen,ha ez megnyugtatna teged tegy meg egy probat.Nem tudom mekkora sulyu volt az a hazugsag ha nem volt nagy lehet csak urugy,hogy ne tallozzon veled.Persze nem bizos,hogy igy vano
tegnap 21:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak félek...félek hogy majd ő mit fog szólni ahhoz hogy megint próbálkozok.Elmondjam neki hogy hiányzik? Fogalmam sincs hogy kezdjem el a beszélgetést hogy ne tegyem rosszabbá.3 hónap után már a szemébe se merek nézni.Nem tudom..
tegnap 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tisztaztatok,bocsanatot is kertel tole akkor tenyleg legjobb ha elengeded.Talan nem csak a hiba miatt nem akarja tartani a kapcsolatot.Ha amit tettel egyszer fordult elo es nem rendszeresen megbocsathato lenne ha csak tenyleg nem annyira sulyos ez a dolog
ma 07:30
 14/14 anonim ***** válasza:
mondom szerintem ez annak a jele, hogy gyenge majd eros "ghost" olas, felhasznalva 9-es kommentjet, meg mindig ez a nok nyelve, nem azt mondjak amit ereznek. Nem fogjak ezt meg az irni, hogy "bocsi de nekem xy nagyon nem volt fair szamomra, jobb lenne ha nem beszelnenk" vagy valami ilyensmi. Ahogy irtak, lerazos szoveg. Hagyjad...
ma 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!