Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tanácstalan vagyok.Mit tegyek?

Tanácstalan vagyok.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon kedves és megértő lánnyal.Csak barátok vagyunk,de én nagyon elrontottam az egészet egy hülye hazugsággal.Megbocsátott nekem és azt hittem hogy ,ezután minden renben lesz.Sajnos már nagyon rég nem találkoztam vele és mégcsak nem is ír rám.Nem tudom hogy megéri próbálkozni még vagy engedjem el.Nem merek ráírni pedig azt mondta hogy nem haragszik rám,de akkor miért nem beszél velem?Nagyon rosszul érzem magam miatta és magamat okolom az egészért pedig megbocsátott már régen.Fogalmam sincs mit tegyek pedig nagyon de nagyon szeretem és nem hiszem,hogy eltudnám engedni.
ma 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha rám hallgatsz, elengeded az említett lányt és leszoksz a hazudozásról!

Láthatod, hogy előnyt ne tudtál kovácsolni belőle, de sokkal inkább származott belőle! Soha nem fog őszintén megbocsájtani neked, - én sem tenném, mert aki egyszer megtette, hogy (különösebb tét nélkül) hazudott nekem, az máskor is meg fogja ezt tenni velem különösebb gondolkodás és lelkifurdalás nélkül! Megbántani talán nem akar, ezért nem látványosan próbál kilépni az életedből, de erre számíts, ha ezt a vonalat próbálod meg tovább vinni!

ma 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:

javítás: Láthatod, hogy előnyt nem tudtál kovácsolni belőle, de sokkal inkább származott belőle károd!

-Elnézést!

ma 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
ez a nok nyelve, nem azt mondjak amit ereznek, hagyjad
ma 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megrendült a bizalma. Innentől meg minek keresne kényszerből, vagy válaszolna neked? Tanulj belőle, és engedd el.
ma 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy megbocsát, nem feltétlenül jelenti, hogy minden ugyanolyan lesz, mint előtte. Nem haragszik rád, de lehet már nem tud benned úgy megbízni. De az is lehet amúgy, hogy továbbra is beszélgetne veled, csak ő is arra vár, hogy te kezdeményezz. Te rontottad el, miért neki kéne először írnia?

Ha ennyire hiányzik, egy próbát megér, nincs veszíteni valód. Most még kimondottan könnyű is mit írni. Kívánj neki boldog karácsonyt és kérdezd meg tőle, hogy hogy telnek az ünnepek. Ha nem válaszol, akkor legalább tudni fogod, hogy tényleg ennyi volt.

ma 13:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Többször megkérdeztem hogy akarja,hogy békén hagyjam.Mindíg azt momdta hogy nem és ne rugózzak ezen mert ő már túl lépett rajta és nem baj.Ráírnék de félek ugyanaz lenne a vége mint most hogy nem beszél velem.
ma 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
De ha azóta beszéltetek többször is, akkor mi a baj? Mit értesz azon, hogy nem beszél veled? Azt, hogy magától nem írt neked egy ideje? Vagy nem is nagyon válaszol?
ma 13:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem válaszol és ha igen akkor is minél előbb próbál lerázni azzal hogy elfoglalt.Mindíg elfoglalt de sohase mondja mivel.
ma 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Az elfoglalt vagyok lerazos szoveg.Egyszerubb lenne ha megmondana az igazat. Tisztaztatok- e anno azt a hazugsagot? Ha nem titok mi volt az a hazugsag?
ma 14:16
 10/11 A kérdező kommentje:

Tisztáztuk és 1000 alkalommal bocsánatot is kértem tőle és próbáltam megjavítani amit elrontottam,de nem.Már 3 hónapja nem találkoztunk nem beszélgettünk mégcsak nem is írtam neki..Mert félek hogy csak rosszabítana a helyzeten.Nekem csak nagyon hiányzik és én mindent megtettem,hogy újra a réginek lásson és bízzon bennem és azt hittem megjavíthatom ezt az egészet.

Talán holnap ráírok és összehozok vele valamit.A legrosszab az lehet,hogy elküld..

ma 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!