Tanácstalan vagyok.Mit tegyek?
Ha rám hallgatsz, elengeded az említett lányt és leszoksz a hazudozásról!
Láthatod, hogy előnyt ne tudtál kovácsolni belőle, de sokkal inkább származott belőle! Soha nem fog őszintén megbocsájtani neked, - én sem tenném, mert aki egyszer megtette, hogy (különösebb tét nélkül) hazudott nekem, az máskor is meg fogja ezt tenni velem különösebb gondolkodás és lelkifurdalás nélkül! Megbántani talán nem akar, ezért nem látványosan próbál kilépni az életedből, de erre számíts, ha ezt a vonalat próbálod meg tovább vinni!
javítás: Láthatod, hogy előnyt nem tudtál kovácsolni belőle, de sokkal inkább származott belőle károd!
-Elnézést!
Az hogy megbocsát, nem feltétlenül jelenti, hogy minden ugyanolyan lesz, mint előtte. Nem haragszik rád, de lehet már nem tud benned úgy megbízni. De az is lehet amúgy, hogy továbbra is beszélgetne veled, csak ő is arra vár, hogy te kezdeményezz. Te rontottad el, miért neki kéne először írnia?
Ha ennyire hiányzik, egy próbát megér, nincs veszíteni valód. Most még kimondottan könnyű is mit írni. Kívánj neki boldog karácsonyt és kérdezd meg tőle, hogy hogy telnek az ünnepek. Ha nem válaszol, akkor legalább tudni fogod, hogy tényleg ennyi volt.
Tisztáztuk és 1000 alkalommal bocsánatot is kértem tőle és próbáltam megjavítani amit elrontottam,de nem.Már 3 hónapja nem találkoztunk nem beszélgettünk mégcsak nem is írtam neki..Mert félek hogy csak rosszabítana a helyzeten.Nekem csak nagyon hiányzik és én mindent megtettem,hogy újra a réginek lásson és bízzon bennem és azt hittem megjavíthatom ezt az egészet.
Talán holnap ráírok és összehozok vele valamit.A legrosszab az lehet,hogy elküld..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!