Mit kéne tennem?
Szóval,van egy új barátnőm, körülbelül 4 hónapja ismerem. Egy ismerőse,akivel nincsenek olyan jóban,amikor megtudta,hogy barátkozok vele,elmondta,hogy szokott gusztustalan dolgokat csinálni. ( Ezalatt konkrétan azt értem,hogy kotorászik az orrában,és a tartalmát megeszi, rágcsálja a dolgait, emellett mindig büdös a keze,szája,stb.)
Ekkor nem akartam neki hinni, gondoltam csak rossz színben akarja őt feltűntetni. Ma azonban a saját szememmel láttam,hogy az ismerős igazat mondott.
Undorítónak tartom ezt a dolgot,és ahogy megfigyeltem,tényleg büdös szokott lenni. Kissé kivagyok,de nem tudom,hogyan mondjam meg ezt neki. Lehet,hogy inkább nem kéne barátkoznom vele? ( Amúgy egy egész jófej,kedves, segítőkész lányról van szó. )
Én is lány vagyok.
Köszi,ha tudtok segíteni.
Mindig azt hiszem, hogy valami kemény probléma lesz a kérdés megnyitásakor, vagy régre visszanyúló barátság van nehezebb időszakban, erre pár hónapos sulis haverkodás van előadva, mint egy görög sorsdráma. :D
Ez nem barátság, pláne, ha felmerült a lehet nem kéne gondolat. A barátság nem azon múlik, hogy valaki túrja-e az orrát, vagy kissé büdi a másik. A barátság nem fél attól, hogy a másik megbántódik, ha ilyenekre rávilágít a másik. A barátságban nem sértődöm meg attól, ha a másik rávilágít a gyengeségeimre. Ezért nem barátság. Van egy szimpátia, haverkodtok, de ennyi.
Ha osztálytársak vagytok, akkor azért nem erőltetném, mert ha negatívan csapódik le benne, az keményen megpecsételi a következó éveket. Ha évfolyamtárs, másik osztály, netán iskolán kívül, akkor lehet megmondanám neki, ha nagyon zavar de szeretnék vele kapcsolódni továbbra is. Ha nem oszt nem szoroz, nem túl erős még a kötelék, akkor elengeded és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!