Mit kellene tennem, hogy legyenek barátaim?
30 múltam. Van két halálos betegségem. Nem tudok itthonról eljárni szórakozni, ismerkedni. Kórházba járok. Ez a maximum. Szerintem az tart életben, hogy ott pár percet tudok beszélgetni a nővérekkel.
Nagyon magányos vagyok. Csak a családommal találkozok. Ne értsétek félre, imádom őket, de a barátok hiányoznak. Biztosan tudjátok mire gondolok. Vannak dolgok amiről pl a szüleiddel nem beszélsz, de barátokkal igen... és hasonlók.
Nincs senki akit felhívhatnék, ha sz@r napom van vagy jó napom van. Senki akivel időt tudok tölteni. Senki aki egyáltalán kiváncsi rám.
Sok bajom volt már, sok bajom van most is, de mégis a magány a legrosszabb.
Az online kapcsolatok valahogy nem az én világom. Nem érzem otthonosan magam abban a környezetben. Valódi barátságot szeretnék.
Te 1-es könnyen beszélsz.Próbáld már átgondolni a kérdező életét...
Biztos kimozdulna,ha tudna .
Nem kell ilyen kioktatóan állni a betegekhez.
Abszolút megértem a kérdezőt!
Online kapcsolatok nem érnek semmit.
Nekem sem kéne online barát, élőben az igazi!
A barátság kölcsönös dolog.
Amit írtál abból úgy tűnik
neked nem ez kell, csak valaki akit traktálhatsz a dolgaiddal.
Vannak lelki segély szolgálatok.
Azokat felhivhatod, meghallgatnak.
Traktálhatok?
Személyes emberi kapcsolatot szeretnék. Barátot, barátokat. Akivel minőségi időt lehet tölteni, szórakozni, bohóckodni filmezni,...,...,...
Eddig nem bohockodni akartál, hanem:
"Nincs senki akit felhívhatnék, ha sz@r napom van vagy jó napom van. Senki akivel időt tudok tölteni"
Azért ez a kettő nem ugyanaz.
Viszont, ha nem tudsz kimozdulni, akkor nem fog ez menni...
Hogy képzeled?
Néha meglatogatnak a barátok?
Max az online térben tudom így elkepzelni, hogy társakat találj.
Aztán idővel, bármi lehet
Olvasd el a teljes 7# választ.
Sehogy sem képzelem. Pont ezért írtam ki a kérdést. Hátha tud valaki valamit javasolni.
Nálad úgy érzem kötözködni jöttél.
Dehogy akarok kötözködni.
Azt viszont be kell látnod, hogy ha nem mész el otthonról, akkor csak a virtuális térben tudsz új ismeretséget kötni.
Ez nem bonyolult, egyszerű logika.
Viszont ott nagyon könnyű. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!