Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kellene tennem, hogy...

Mit kellene tennem, hogy legyenek barátaim?

Figyelt kérdés

30 múltam. Van két halálos betegségem. Nem tudok itthonról eljárni szórakozni, ismerkedni. Kórházba járok. Ez a maximum. Szerintem az tart életben, hogy ott pár percet tudok beszélgetni a nővérekkel.

Nagyon magányos vagyok. Csak a családommal találkozok. Ne értsétek félre, imádom őket, de a barátok hiányoznak. Biztosan tudjátok mire gondolok. Vannak dolgok amiről pl a szüleiddel nem beszélsz, de barátokkal igen... és hasonlók.

Nincs senki akit felhívhatnék, ha sz@r napom van vagy jó napom van. Senki akivel időt tudok tölteni. Senki aki egyáltalán kiváncsi rám.

Sok bajom volt már, sok bajom van most is, de mégis a magány a legrosszabb.

Az online kapcsolatok valahogy nem az én világom. Nem érzem otthonosan magam abban a környezetben. Valódi barátságot szeretnék.

2023. szept. 26. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 10-és egyem a szívedet, most írta hogy izomsorvadása van. Azért így belekötni az emberbe mert barátokat szeretne nem szép dolog.

Kedves kérdező, esetleg gondold végig, hogy van-e valaki a múltadból akivel jó volt a kapcsolatod, iskolai barátságok stb. Vedd fel velük a kapcsolatot. Nem tudom, milyen a kórházi környezet, de talán az ottani sorstársakhoz is lehet kapcsolódni.

Az életben akármilyen helyzetben van az ember egyféleképpen lehet barátságot építeni: kezdeményezni kell. Vagy a barátság kialakításában vagy a fenntartásában. Szóval hajrá! Jobbulást!

2023. szept. 27. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Elektromos tolószéket nem tudsz szerezni? Azzal talán ki tudnál mozdulni…

Vagy a másik: hívd át magadhoz a régi ismerőseidet, pl filmezni, utána tudtok kicsit beszélgetni.

2023. szept. 29. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos meg kell barátkoznod az egyedülléttel. Szarul hangzik, de ez van.
2023. okt. 1. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!