Törték fel a Facebookotokat?
Hát szerezd vissza..
Olyan eszköz amiről már beléptél, jelszó visszaállítás, személyigazolvánnyal való azonosítás..
Vannak azért lehetőségek.
Egyébként nem, mert nekem olyan jelszavam van, amit én bármikor tudok fejből, mivel egy minta a billentyűzeten, de feltörni nehéz, mert két helyen van benne speciális karakter és két helyen van benne szám, valamint két helyen van benne nagybetű is.
Volt, de hamar rájöttem a hibámra, és még gyorsan meg tudtam változtatni a jelszavamat. Éz még kb 2012-14-ben valahol. Ismerőstől kaptam üzenetben videót, kérdezte, hogy „ez te vagy?”, rányomtam persze, kíváncsi voltam milyen gáz videót talált rólam, felnyílt a face, bejelentkeztem... de az oldal valójában nem a facebook volt, csak úgy nézett ki, mintha. Megadtam a jelszavam nekik tehát. Realizáltam is, hogy mi történt. Azonnal jelszócsere minden...
Nem emlékszem, hogy akkor már volt-e valami 2FA, de amint lett, én azt bekapcsoltam ez után. Nyilván az ismerős is egy ilyennek az áldozata volt, ő is megadta az adatait, és a profiljáról az ismerőseire írogattak.
Sőt, amamának volt sok ilyen, és tényleg még napokkal később sem változtattak jelszót, simán ki lehetett zárni az idegeneket egy jelszóváltoztatással, olyan fiókfeltörők voltak.
ez anyám gépén kémprogram más
mondjuk nem is cselekedtem időben, mert nem volt telefonom, végleg törlődött
az újon meg nem jelölnek vissza, azt hiszik kamu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!