Mit kell ilyenkor csinálni? Szeretném meghívni vendégségbe néhány barátomat, barátnőmet, viszont van egy-kettő, akinek a párját nem szeretem. (Nem ok nélkül, megbántottak korábban már valamivel.) Folytatás lent:
Figyelt kérdés
Most mondjam azt nekik, hogy jöjjenek, de a párjukat ne hívják, vagy ugorjanak fel munka után hazafelé menet, amikor nincs velük a párjuk? Mit kell ilyenkor csinálni? Nem a párjukkal akarok kiszúrni, az legjobb lenne, ha ők nem is tudnának róla, de azt se akarom, hogy akit meghívok, az megsértődjön, hogy a párját ennyire nem bírom. Félreértés ne essék: nem kikezdeni akarok velük. Jó tudom, hogy nem a legszebb dolog, de az se volt az, amikor a párjaik megbántottak engem. Akkor inkább ne hívjam meg egyiküket sem? Azt sem akarom.dec. 20. 17:01
1/4 anonim válasza:
A barátaiddal akarsz találkozni, akiknek hiába van párjuk, ők nem a te barátaid, tehát semmi keresnivalójuk egy ilyen eseményen. Normális ember megérti ezt.
2/4 anonim válasza:
Ha neked ők a barátaid, akkor őket hívod meg. Nincsenek összeragasztva a párjukkal. Ha esetleg rákérdeznek, hogy a párjuk jöhet-e, akkor nemet mondasz, mondván, hogy most csak a barátaiddal szeretnél találkozni. Ha ez valamelyiküknek nem felel meg, akkor legfeljebb nem jön el.
3/4 anonim válasza:
Bnőimnek eszukbe nem jutna még a pasijukat is hozni. Sőt ők is úgy hívnak át magukhoz ha nincs otthon a "vater".
4/4 anonim válasza:
Ez nem egy esküvő, ahova csak akkor nem hívod, ha tényleg nagyon rosszban vagytok, hanem egy sima baráti összejövetel. Eszembe nem jutna senkinek se elhívni a pasiját/csaját, csak akkor, ha az illetővel is barátok vagyunk. Hozzájuk én is együtt megyek a férjemmel, de a saját kollégáimmal szervezett programra egyedül, ahogy mindenki más is. Túlgondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!