Ha gyakran ok nélkül szharul, igazságtalanul bánnak az emberek akkor az azt jelenti, hogy csúnya vagy?
Figyelt kérdés
Mert a szép emberekkel meg jól bánnak többnyire?2021. szept. 13. 09:02
1/7 anonim válasza:
Ok nélkül nem szoktak csak így bánni az emberrel, ha más nem, hát azért ilyenek valakivel, mert szórakoztatónak tartják mások zaklatását, de arról meg nem az áldozat tehet, pláne nem számít az, hogy hogy néz ki.
2/7 anonim válasza:
Ezt max kisiskolás korig tudom elképzelni. Felnőtteknél már más oka lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
2
Tudsz mondani példákat? Elég ha az ember introvertált például?
Csak próbálom kideríteni az okokat.
2021. szept. 13. 10:19
4/7 anonim válasza:
Inkább összeférhetetlen természet miatt. Pl. rendetlen munkahelyen, hangoskodik, büdös, stb.
5/7 A kérdező kommentje:
4
Ezek nem jellemzők rám.
2021. szept. 13. 13:16
6/7 anonim válasza:
Le fognak pontozni, de szerintem a külsőnek is szerepe van ebben. Mikor a tinédzser éveim elején jártam és a rút kiskacsa korszakomat éltem, akkor konkrétan levegőnek néztek az emberek vagy épp bunkóztak velem, kedves senki nem volt hozzám. Aztán mikor kikupálódtam és elkezdtem a külsőmmel foglalkozni, akkor mindenki sokkal kedvesebb és előzékenyebb lett, mintha kinyílt volna előttem a világ. Ez egy valós jelenség.
7/7 A kérdező kommentje:
6
Igen, csak tagadják, hogy a felnőtteknél is jelen lenne ez?
2021. szept. 13. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!