Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit akar tőlem ez az ember?

Mit akar tőlem ez az ember?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 18 éves fiú vagyok. Fotózással, énekléssel szoktam foglalkozni, amelyet megosztok X-en és a TikTokon. Kb. 1 hónapja felkeresett egy 30 éves (meleg) pasi, hogy nagyon tetszik a munkásságom, ő is zenei képekkel foglalkozik, mivel mindketten Kaposváron élünk, összehozhatnánk egy találkozót.

Azt rólam tudni kell , hogy nem szép az arcom, csúnya vagyok. Amíg ezt a csúnya arcot nem látta, nagyon aktívan írt, kedves volt. Miután megtörtént kifejezetten csak szakmai dolgokban ír néha, nekem sokszor nem is ír vissza, mintha egy adhdssal beszélnék. Miután ezt felismertem többet nem írtam neki, sőt, ki is követtem. Magányos ember vagyok, örültem volna egy barátnak, de hát ha nem , tiszteletben tartom.

Probléma ott kezdődik, hogy miután ezt megléptem rám írt, hogy nagyon tetszik az új klipp, amit leláttamoztam, este megint írt valamit, de nem akarom megnézni. Eddig is osztogatott meg ilyen szarokat privátba, egyikhez írt is valamit.

Szerintetek mi lenne a helyes lépés? Sokat csalódtam az emberekben, lehet csak kiakar használni.

Én nem nyomultam, sőt, inkább mindig ő írt, amire én írtam, de sokszor le lett szarva. Én nem zaklatok senkit, nem bántok senkit, elfogadom mindenki döntését. Nem erőltetem ami nem megy. Én fix nem nyitok senki felé, ugyanis aki engem szeret, az harcol értem. Én túl sokat harcoltam olyanokért, akik nem szerettek.

ma 03:26
A kérdező szavazást indított:
Ki akar használni, tiltsd le.
Levegőnek nézz, tiltsd le.
Teljesen más, leírom.
10 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy miután meglátta, az egy találkozó volt.
ma 03:27
 2/5 anonim ***** válasza:
24%

A csúnya relatív.

Viszont nem értem. Ha te társaságot keresel, mert magányos vagy, beszélgetni szeretnél a közös érdeklődési körötökről, mi köze ehhez, hogy szerinted csúnya vagy, vagy sem.

Az önbizalmadat kellene erősítened, el kell fogadnod önmagadat, meglátni önmagadban az szépet, az elfogadhatót.

Nem mindenki tökéletes, szabályos, de lehet, éppen azért érdekes, mert nem szabályos.

Gondolj arra, hogy pl. Belmondó nem volt egy szépség, mégis rajongtak érte a nők.

Léteznek hétköznapi “Belmondók”, akiknek akár tapsifülük, nyomott orruk stb. van, mégis több barátnőjük volt már, mint a környezetükben a legjóképűbb srácoknak, mert sármosak, szellemesek, nyitottak.

Nem búval béleltek, érdeklődnek a másik iránt.

Próbálj néhány alkalommal pszichológussal konzultálni, vagy keresni egy terápiás csoportot.

Segítenek.

ma 05:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A jelek szerint semmit. Unatkozik, néha rád ír.
ma 05:11
 4/5 Noren1989 ***** válasza:
31%
Nem jössz be neki élőben/nem szopsz jaul.
ma 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
26%

Inkább az a kérdés, hogy te mit akarsz.

Most láthatólag azt, hogy ha langyosan érdeklődik, akkor dobod.

Kérdés tartod -e ezt, vagy átrakod a barát helyett, a jó ismerős kategóriába, és néha írtok egymásnak.

Ui. Az ilyen mindent vagy semmit elvvel gondolkodva, szerintem te is lököd el magadtól a lehetséges barátokat. Nem csak a nagy, igaz barátságok léteznek. Vannak lazább, néha újraéledő kapcsolatok is

ma 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!